för det regnar i Enköping ikväll

Att ströva omkring på jobbet med tända ljus medans regnet försöker slå sönder asfalten utanför gör mig verkligen dåsig. Önskar jag drack kaffe så jag kunde gå som en Duracel kanin som förväntas av mig, théet gör mig nästan ännu mer sömnig.

Imorgon ska ni veta att de kommer storfrämmande. Sanna Rosendahl är back-in-town igen. Alla som har lust att träffa denna charmanta flicka kan ju höra av sig så kan alla som vill följa med oss på middag på vita elefanten, ack så trevligt. Blir väl sista jag kan göra med mina favorit tjejer denna vecka. I helgen ska jag nämligen vara funktionär för ett Vi Unga läger i Grillby.


/ E

Höstväder

idag har det verkligen variut höstväder. Grått, trist & halv regn. Bläää!
Vaknade riktigt sent & hann inte slänga i mig någon frukost innan det var dags för att träffa Carro, Johanna & Linn. Vi skulle hyra film & baka var tanken, men vi nöjde oss med filmen. Vi hyrde "mannen utan öde" den handlade om andra världskriget så när jag sedan gick till jobbet var jag lite halv deprimerad.
Fick i alla fall grymt mycket bullar & bakelser ifrån Boulevard idag, jag får de som egentligen skulle slängts imorgon. Men allt de där står mig typ upp i halsen så jag var precis över till min granne Rikard & gav dom till honom, gissa om jag blev poppis?

Imorgon har mamma tagit ledigt för att umgås med mig. Hur gulligt är det?
Jag sa att jag ville åka till det där nya stället i Västerås. MediaMark eller något sådant. Någon kanske redan varit där? Hört att dom har galet mycket prylar i alla fall! Mamma var där idag & köpte en kaffe maskin. En sådan där som kunde göra latte, cappucino, espresso OCH vanligt kaffe (trodde hon). Så nu ska jag visa mamma hur man gör dessa olika sorter. Var ska jag ha min tillfyktsort ifrån Latté?
Tänkte i alla fall begära av mamma att köpa nya hörlurar till mig. Smart va!? Får jag det gjort också. Håller på att gå i taket att sitta på bussen utan musik. Synd att jag jobbar imorgon med, annars hade
vi kanske kunnat hitta på något dunderkul.

Idag gav jag bort den första box-behållaren. Grattis Ricken!


/ E

Höstlov

...eller okej. Det börjar på Måndag egentligen.
Det känns jätte konstigt inför det här lovet, har inte tänkt på det ett dugg & det gör mig smått stressad, jag vill hinna göra så mycket, träffa så många & jag har absolut ingen aning om vart jag ska börja eller göra.
Är det fler än jag som tycker det här lovet känns lite: jahap?
Kanske är det bara jag eftersom jag vet att jag ska jobba en del.

Träffade även den där Café killen idag, han som bjöd mig på fika utan att jag sett han förut. Han var som vanligt trevlig & vi hade en trevlig pratstund men vi är vääldigt olika.

Ikväll skulle jag in till stan för att va med tjejisarna. Men syrran kom hem & vi dukade upp till en härlig familjemiddag och jag kunde helt enkelt inte få iväg mig själv. Det var faktiskt underbart att vara med min mentalt störda familj.

såg på Idol ikväll. Jag tycker faktiskt det är dags för Sam att checka ut ifrån hotellet.
Min pappa var för övrigt på kurs i veckan & bodde på samma hotell som Idolerna & tro mig, han kan verkligen inte sluta tjata om det. "Åh han såg jag i onsdags!" "Jaha Ewe hur avundsjuk är du att jag träffat henne då?"

Har idag även fått tidningen som jag skrev för förut. Jag hoppade av den för jag helt enkelt inte hade lusten eller tiden till det längre. Men jag fick en riktig jäkla tokångest när jag såg detta numret. Det var skiit bra! Tidningen heter: Forum Ung & är Vi Ungas medlemstidning, en ungdomsorganisation jag är med i.
I början av tidningen stod det ett "avskedstack" till mig som fick mig att gråta & jag tänkte dela med mig:
Redaktionen, en medlem fattigare. Kläden eder i sorgdräkt och klagen: Evelina har lämnat redaktionen. Efter tre underbara nummer i samkväm med Sveriges närmaste Ewe blev vi plötsligt frånryckta en del av oss; redaktionskroppen har blivit amputerad. Luften på kontoret står stilla sedan det blonda yrvädret lämnade lokalen, och ingen AC i världen kan ersätta henne. Dock måste vi inse att ingen redaktion kan förbli intakt för evigt, så vi måste gå vidare även om det är svårt. Ewe, vi saknar dig!

Jag jobbade med UNDERBARA människor med den där tidningen. I SALUTE YOU.

(förresten, de där skorna jag pratade om igår... jag köpte dom!)
/ E

Spegel spegel på väggen där

I mitt hus har vi X antal speglar & jag har märkt att jag ser rätt olika ut i alla. I spegeln på mitt rum är det en rackarns massa lampor, rätt bra lampa när man ska sminka sig och så, man ser rätt tydligt var justeringarna ska göras. Sedan har vi en spegel inne hos mor & far där man får en rätt bra helbild av sig själv. Sen har jag en spegel där jag ser snygg & färdig ut. Det är den jag oftast kollar på mig innan jag går utanför dörren så tror jag att jag är snyggast i hela världen. Har fler det såhär?

Idag blev det i alla fall väldigt mycket jobb & för första gången kände jag mig jäääkligt less på det där stället. Gaah! Men det släppte efter ett tag. Jag & Isoh har bestämt lön för mig i alla fall, känns skönt för hittills har den varit ganska varierande. Sen bestämde vi att jag skulle jobba vardagskvällarna på mitt lov nästa vecka. Också väldigt bra. Har sett ett par skor som jag vill vill vill ha!

Ikväll sover jag i Hummelsta för första gången på länge. Mormor & morfar är hemma idag igen & jag tackade för lånet av lägenheten med en bukett blommor. Då insåg jag hur jäkla skit dumt det är de där med blommor, en schyst bukett kostar liksom 200 spänn. Och vad håller den i? 4 dagar kanske! Så fruktansvärt dumt, då känns de ju som man kan köpa något mycket bättre för de där pengarna som håller & räcker längre!


/ E


Ledig för kvällen

Mina satans hörlurar är sönder. Jag blir såå less på detta. Jag som pendlare är beroende av min musik på min ipod & jag har säkerligen bytt hörlurar 10 ggr de senaste 2 åren. Så ska det väl bara inte få vara? Ett par bra hörlurar kostar ändå 200-300 spänn. Det är inte så jävla kul att punga ut pengar för nya heela tiden.
Nu när man drar in lite pengar på extra knäck. Man tror liksom att det ska bli skönt att göra av med sina egna pengar, bli lite oberoende liksom. JO MEN TJENA varenda lilla kostnad tas med noga eftertanke.

Idag var jag en sväng till Uppsala för att fixa med plusgirot till företaget med Emma. Vi hade så kul i skolan. Men det är jobbigt. Fylls med tomhet efter att ha varit där. Är det meningen att man ska trivas så bra i skolan?
Jag gick även in på STUK för att hälsa på Sanna. Trodde nästan hon skulle tappa alla kläder hon hade i famnen, himmel & fläsk vad förvånnad hon blev. Men ack vad glad jag blir när jag träffar henne.

Har tagit ledigt för kvällen för jag helt enkelt behövde det. Det är jäätte skönt att vara hemma en kväll igen. Och äta middag normaltid istället för att kasta i sig något snabbt kl 9, duscha för att sen stupa ner i sängen.Har hittills fått 5 sms av folk som undrar var jag håller hus.
Har surfat runt på Björn Gustafsson på youtube, det var Sanna som hittade honom. Men nu är han min min.

Ikväll blir det sista natten i lägenheten. Tur att det är lov snart, har blivit så van att ha Johanna omkring mig.

S "uäääh vad jag mår dåligt efter den där bakelsen"
J "vaadå? psykiskt eller?


/ E


Cosmos favoritplats i hela världen! " SEE meeej"

Sambo

Jag jobbar ju sena kvällar nu också.. Alltså börjar jag kl 09. varje morgon & slutar 15. Börjar sedan igen kl 18.00 & jobbar ungefär till 10 över 8. Tror ni jag börjar få rutin?
Det här innebär att det blir sena kvällar & jag får typ middag klockan 21. Igår lagade Daniel middag till mig, så himla sött. Johanna gjorde oss även sällskap. Efter det åkte vi hem till min mormor & morfar, dom är i Dalarna tills på torsdag & jag & Johanna bor där så länge. Känner mig lite gift faktiskt. Vi sover i olika rum & läser EP innan jag somnar. Hon lyckas komma upp själv på morgonen & jobbar sedan en halvtimme med att försöka få upp mig. Sedan äter vi frukost tillsamans. Efter det vinkar jag glatt av henne när hon går till skolan. Hur gulligt låter inte detta? Jag äälskar att vara sambo, iaf med Johanna, vet inte om det skulle gå med någon annan.

Det blir samma sak ikväll. Då kanske Sophie gö oss sällskap och ser på Desperate Houswifes.

imorgon ska jag tillbaka till skolan på eftermiddagen. Jag & Emma måste fixa med plusgirot. Börjar få panik känslor en aning. Lovet nästa vecka kommer allt annat än lägligt.


/ E

back in uptown

hade en riktigt trevlig kväll hemma hos Johanna i fredags!

på lördagskvällen åkte jag, Sophie, Carro & Linn till Uppsala för att träffa vänner till Caroline, dom var fruktansvärt trevliga verkligen. Några fortsatte vidare mot Stureplan, medans jag, L & S tänkte på refrängen & satte oss & väntade på bussen hem. Men då ringer Cricke & Max som är på väg hem, så vi åker med dom istället. Fast jag var ändå tvungen att kliva på bussen i Enköping, där väntade även min pappa & mina favorit grannar.

Jag ligger fortfarande i sängen med den bärbara datorn i knäet, ser på reprisen från Idol, vi sysslade ju med annat i fredags. Funderar på att inte gå upp ur den här sängen på hela dagen, fast de kommer nog inte hålla. Nu sa de svisch om den här helgen igen. Börjar man bli sådär gammal att man bara lever för helgerna? Fick ett tips att jag borde skaffa en karl, att då blir det mer meningsfullt.
Någon frivillig ?


/ E

Uppsala

Idag var jag tillbaka på min pendlar buss. & allt kändes en aning konstigt.
Sträckan mellan bussen & skolan var kortare, & jag blev typ glad ända ut i tårna när jag såg mina vänner. Åååh, det är så kul när en person skiner upp av att bara se en, det får hela mig att må så bra.

På lunchen käkade jag, Emma & Sanna kina buffé. Jag bad om en penna för vi behövde fylla i lite papper. Då får jag en penna som det står WWW.ÖVERAKTIVBLÅSA.NU på av en kines. Det här är heelt sant. Det var så jääkla roligt.

Sedan var det dags för UF Kickoff. Det var kul & intressant. Rätt drygt när alla ska presentera sina företag bara, tog väldigt lång tid. Sen var det en kille som snackade om marknadsföring och efter det var det en karl som var med & startade Hultsfredsfestivalen, han var grymt jäkla skit coolt. De kändes som han snackade i fem minuter fast de var i över en timme.
Åkte sedan bussen hem med Martin Carlswärd. Träffar ju honom aldrig nuförtiden så det var trevligt.

Nu börjar jag sakna min vanliga vardag igen. Men ska verkligen se till att spendera tid till mina pärlor på lovet & så.


/ E


Shape up!

Jag vet, andra inlägget på mindre än 2 timmar.
Men jag måste bara se till att ni fortfarande läser Sannas blogg? Hon är en 100 gånger bättre bloggare än mig, just för hon är så unik, spårad & sjuk i huvudet. Att ta del av hennes vardag är något jag staaarkt rekomenderar.
Så här har ni den. The one and only http://sannarosendahl.blogg.se/

Andledning till saknad

Efter att ha jobbat kväll idag igen så kommer jag hem, trött & uttråkad då väcks jag plötsligt till liv av mina kära medarbetare. Det är sådant här jag saknar. Alla spårade samtal, allt det sjuka som inte kan låta bli att hända.

*Sanna blir oengagerad i en konversation mellan henne, mej & Emma*

Sanna:
jag har dött, bara så ni vet det.
Emma: Bra ursäkt för att inte komma imorgon i alla fall.
Ewe: Hahahahah, jag döör (för de är roligt)
Emma: INTE DU OCKSÅ, ska jag gå helt ensam imorgon eller?

*jag ger konversationen till min uttråkade mentor Annica*

Annica:
Men vad ska jag skriva i frånvarorapporten imorgon? Frånvarande, orsak: DÖD!?

*Jag berättar för Sanna & Emma*'

Sanna:
Nej men, Hahahaha! Sa du att jag var död?!? Det måste jag skriva i min blogg.
Ewe: Jag håller redan på så fuck you.
Sanna: Jävla svin
Ewe: Amen okej då, som tack för uppgifterna du skickade.
Sanna: Nej men skriv du.
Ewe: Okej, Fuck you.
Emma: Miffon!!

Imorgon ska vi på UF-Kick off. Woooho!


/ E

Dagens goda

Sov väldigt oroligt inatt. Vaknade inte de minsta utvilad & hann inte äta frukost.
På jobbet kändes det som att jag var helt borta, insåg aldrig riktigt vad jag höll på med.

Carro, Sophie & Linn kom in i slutet vilket var skönt. Linn var lite nervös inför frissan. Berätta hur det gick!

Men innan Dom kom in så var det en kille som satt med några bekantingar som jag småpratade lite med. Han insisterade på att bli presenterad för mig.
Han ville ha påtår & det fick han, efter det sa jag "Hoppas du förstår att de där kaffet var värt en del nu?" 
Han: "nej men jag bjuder gärna igen.. när du slutat & så". Jag blev chockad och fortsatte plocka med min disk. Men sen gick hans kompisar & jag frågade honom varför han blev kvar "nej men jag kunde ju inte gå innan vi bestämt när jag ska bjuda dig på fika". Då var det 15 minuter kvar på min dag så då sa jag åt honom att jag kunde göra honom sällskap om ett par minuter. Så efter att Carro talat mig lugn så gick jag & satte mig hos honom.
Karln var verkligen skit trevlig. Jag blev bara så jäkla imponerad att han vågade fråga mig på det där sättet. Jag gillade det, sen skadade det ju inte att han var söt också. När hans kompis ringde sa han att han "fikade med världens sötaste servitris". Usch. Jag blir så generad av sådana saker. Men han var väldigt trevlig.

Efter han gått så fikade jag med tjejerna en stund & till slut bara Carro. Jag hade så enormt trevligt, hon är så härlig den där bruden att hela jag fylls på med energi. Gjorde mig verkligen gott att prata med henne.

Så... nu är jag back on track igen. Bring it on!


Det viktigaste vi har är varandra.
/ E


Så less

Vet att de är andra uppdateringen idag och att jag är en tönt-

Är så less att jag kan bli tokig. Verkligen "nej-nu-skiter-jag-i-allt" less!
Gaaah, gaaah! 123456789 10. Gaaaaaah!

Saknar mina vänner i Uppsala så mycket att de gör ont i hela mig.
Nästan så att tårarna är i halsen. Saknar att de förgyller min vardag.
Deras obesvärade sätt, att jag alltid har kul, att VI alltid har kul tillsamans, att de alltid får mig att må bra & bli glad, får mig att skratta & ger mig en andledning till att vakna varje morgon genom att bara vara dom.
Väldigt känslosam just nu & jag känner mig skit töntig. Sanna kommer garva ögonen ur sig när hon läser detta. Men fan jag saknar henne, emma, rebecca, ebba, johan, max, mina lärare... jaa alla.

Slänger in lite bilder... men de känns bara värre då faktiskt (sen blir dom säkert sura med!)
Vill i alla fall hälsa dom att jag verkligen längtar tills på torsdag då jag får träffa alla igen. Vill verkligen att det ska vara torsdag imorgon.


/ E


seg regnig dag

Sov ut ordebtligt imorse, så ikväll får jag säkerligen problem med att somna, får det nästan alla söndagar. Ligger bara och vrider mig.
Träffade Johanna för att äta lite. Tanken var ju att vi skulle gå & se när ESK hockey A-lag skulle spela. Men då fick vi veta att vi var tvungna att betala. I ren chock så bestämde vi oss för att strunta i detta, fast vi förstod aldrig hur mycket det skulle kosta men när vi fick höra ett bud på 100 kr så lessnade vi. Så jävla tråkigt. Fattar inte varför dom ska ta betalt för det, jätte trist. Vi ville ju bara se på när kompisarna spelade, vi vanliga studenter kan ju inte punga ut hur mycket som helst. Nääe tummen ner för det!!

Fruktansvärt trött på utseendet på min blogg nu, och mina kompisar verkar inte ha ett intresse i att hjälpa till. Fattar ingenting när jag försöker på mig designen själv. Jag älskade ju inte direkt mina dataämnen, kanske helt enkelt ska ge upp. Men jag är i alla fall ett lysande exempel på att man inte behöver vara datanörd för att gå på JB. Anyway funderar jag på att betala någon för att fixa med den här bloggen.

Imorgon är det dags för Boulevard igen.


/ E

time to udate

I fredags blev det en kul & sen kväll med tjejerna i Jakobs lägenhet.
Bilder finns på Johannas blogg, Carro skriver att jag lyser som en sol den kvällen, så det kanske är värt att ta sig en titt? Eller så är det bara pågrund av mitt blonda hår, hö hö.

Idag fyllde min mormor år så vi var där och firade henne i flera flera timmar. Min kusin Simon som förut var en snorunge. Han är inte en snorunge längre, mest trevlig att prata med, så det var en postiv överraskning.

Åkte sedan till Johanna för att se nya Beck filmen "Beck - i guds namn" den var riktigt bra. Sedan såg vi wedding date på trean och någonstans där kom Linkan så jag kände att det var dags att dra mig hemåt, trots att jag hade rakat mina ben (vilket slöseri!).

Imorgon ska jag nog se på hockey för första gången på ooootroligt länge.


/ E

från vän till diskplockare

Idag snöade det tydligen på lunchen. Detta märkte dock inte jag.
Naturligtvis var det svin mycket folk inne på Boulevard & jag satt ner sammanlagt 15 minuter på sex timmar. Hade såå ont i fötterna. Men avslutningen blev bra i alla fall. Många goda vänner som kom in. Dock är jag inte säker på om dom märkte att jag var där. Johanna skriver nämligen i sin blogg idag om alla hon fikat med & träffat, förutom mig.. jaja, nu är jag hennes diskplockare och inget annat. Detta trots att jag ser till att hon får sina guldiga godisar och talar med jämna mellanrum om för henne att jag tycker hon är söt. Är inte hon ett svin? Visst är hon? Ja precis!

En sak som gjorde mig glad:
Isoh (chefen): Evelina, varför är du så duktig??


Imorgon är det redan fredag, himmel & fläsk. Fick precis pengar av pappa för att betala Henrik för Sälenresan jag & 11 andra härliga människor ska göra över nyår, det är helt galet vad kul vi kommer ha. Så ni som ser detta, kom ihåg att ge Henrik pengar senast imorgon, inget krångel för stackaren nu!!

Imorgon kväll blir det i alla fall tjejmiddag. Sofie som drar ihop folk denna gången, ack vad trevligt!


/ E

Lite bilder från Boulevard
       dessa bilder togs innan öppning
 en av de där polarna jag plockar disk åt

Bååring

... onödigt inlägg... men iaf..
Kom precis hem ifrån Magget, så duktig är jag.

Jäkligt lugnt på fiket idag. Fick skura ur kylskåpet och putsa fönstrena, uäääh vad tråkigt. 
Emelie, Bratt & Maria kom precis klockrent när jag skulle äta lunch. Sedan kom mormor & morfar & käkade också. Imorgon kommer inte Isoh vara där. Bara jag, Jennica & Bling bling. Hoppas verkligen att de går bra, skulle vara så kul att bevisa att jag kan klara mig utan honom, så jag ber att vara utan en lunchrusch imorgon.

Tänkte sova hos syrran idag igen, men hon slutar jobba 11 så de e bara jag & Sonny här. Vi ska äta Thaimat så fort Sonny snickrat ihop det han ska, han kom nyss från Ikea med vardagsrumsbord, datastol & nån annan konstig grejj. Jag sitter här och kollar på.. haha..men ärligt talat tror jag att jag skulle vara mer i vägen än till nytta.


/ E

Det är officielt skit kallt

Imorse försov jag mig. Jag låg helt enkelt en timme efter i tiden, trodde klockan var halv 9 när den var halv 10. Sprang som en dåre från syrran till Boulevard. Jävligt misslyckat, men det var helt okej för Isoh, men ack vad jag ska sköta mina tider exemplariskt nu!
Annars gick det bra idag, älskar att ströva omkring där, känns jäkligt rätt.
Fick besök av Ebba i slutet också, fan vad glad jag blev! Ni vet sådär riktigt glad i själen.
Sophie & Carro kom också vid tre så jag kunde slå mig ner och ta en fika med dom, tyvärr blev det inte någon längre stund för jag var tvungen att ta med Cosmos till veterinären, han skulle vaccineras.

När vi väl var hos vetärinären fick vi vänta i 1 och en halvtimme och det var typ tio hundar inne i väntsalen så min stackars bäbis blev ju livrädd & mjauade jätte sorgligt, så jag satt med honom ute på parkeringen, och det var där jag upptäckte den! HÖSTEN! Gaaah. Det var sååå jäkla kallt ute, höll på att dö. Nu är det kappan på och hänga undan den tunna jackan, usch och ve!

Nu ikväll har jag sett på Tummelisa. Det är så kul att se en sån där barn film som man älskade när man var liten. Det är väl inget konstigt med det? Tror alla är lite små barnsliga innerst inne. Här kommer iaf en låt ifrån filmen




/ E


Praktik

Det gick kanon bra idag! När jag vaknade kändes det som jag hade sovit ut, eftersom jag är så van vid att gå upp kl 6, nu kunde jag gå upp 8, så jag hann duscha i lugn & ro, dessutom fick jag skjuts av pappa.
Tiden bara svishade iväg idag och vips skulle jag sluta. 
Jag lärde mig allting väldigt fort, tror det underlättat att jag varit där & ätit en hel del. De är så jäkla trevliga där! Plockade disk, lärde mig kassan, serverade, plockade med sallad, gjorde mackor, lärde mig hur man gör latté & olika maträtter. Och jag måste säga att jag trivs väldigt bra, tur det, tänk att vara på ett ställe i 5 veckor man inte gillar? 
Tyckte jag var rätt duktig för första dagen. Isoh (min handledare) har börjat prata om att jag ska få jobba på helger & när de behöver extra hjälp.
Det var en till prakitkant där, hon vill bli kallad Bling Bling. Hon är lite udda, men hon ska bara vara där i en vecka.
Tjejerna kom in och skulle fika också, men hann inte sätta mig ner med dem, om ni vill fika med mig så kom in vid 3.

Nu är jag hos min syster, ska äta & sova här så det blir en ännu längre sovmorgon imorgon. Min syrra är den bästa, ställer alltid upp på mig. Hon & Sonny står och lagar gourmémat till mig just nu. De är väldigt snälla båda två eftersom det blir så praktiskt för mig att sova här. Min Cosmos är här också så de känns lite som hemma ändå.


/ E

inför

i fredags fick jag och Johanna sällskap av Emelie och Thomas som kommit ända från Sundsvall för att träffa vår pingla, han var jätte trevlig och klart godkänd.

Igår fikade jag & Johanna på Boulevard, det var typ helt tomt där så vi satt & pratade med Angelica och Anna i lugn och ro, vilket aldrig händer.
Känns bra att börja praktisera där imorgon. En aning nervös bara, så alla som kommer och käkar där imorgon får ha lite överseende med mig, kan vi säga så? Priser och vad rätterna innehåller kommer nog ta en stund innan det sätter sig. Kommer nog inte få lära mig laga mat i början. Brrr nej nu gjorde jag mig själv nervös, blir svårt att sova inatt. Får uppdatera imorgon när jag vet bättre vad det är jag egentligen kommer göra i 5 veckor.

Hade tacokväll med Johanna, Carro, Linn & Sophie igår också. Lyckades ta mig hem till slut med hjälp av Krishan, han är så snäll så jag vet inte vad. Han kunde inte gå & lägga sig innan han skjutsade hem mig, som han hade lovat, vilken kille asså!

ikväll kommer mamma hem så nu gäller det att städa undan all skit som pappa dragit fram.


/ E

ego girl? yes sir

Finish

Kändes som att affärsplanen var klar idag. Mina favorit flickor gick hem. Jag skulle skriva ut den & då visar det sig att innehållsförteckningen krånglar igen. Men jag fixar den på 1 timme eller något. Vill bara säga att mina flickor är de bästa. Kommer att sakna att inte umgås med dem varje dag när jag går ut på praktik (Café Boulevard) på måndag. Men vi kommer ses ibland ändå, vi måste fortsätta planera till Grännbymässan, men det tänker vi inte på precis nu!

Ikväll kommer Johanna hit med thaimat. Pappa är ute på krogen. Så vi ska mysa, se lite på idol kanske. En sådan där kväll som jag verkligen känner att jag behöver idag.

Idag såg vi se en film om småföretag, gissa vem som var programledare om inte Calle Schulman? (min favoritbloggare som nu slutat blogga).
När jag ser hans ansikte igen skriker jag rakt ut: CAAAALLE! Pinsamt, vet inte vad som tar åt mig.
Och idag käkade jag,tjejerna & Frank lunch med hans kopia som råkar gå på vårat våningsplan. Lite synd om honom, stirrar ständigt efter honom, han tror nog att jag är mentalt störd. Det är ju sant.. egentligen.


/ E


Going crazy

Idag åkte min mamma till Öland. Hon ska spela golf där tills på söndag. Så nu är det bara jag, pappa & Cosmos hemma. Då blev det naturligtvis blodpudding, som är typ de enda pappa kan laga.

Vi fick lyssna på en föreläsning om ledarskap idag på svenskan. Jag tyckte den var jätte bra och intressant. Kände igen mig i jätte mycket han pratade om och fick bra tips och förklaringar.
Tror även att vår affärsplan är klar, beror lite på hur det gick för mina donnor idag. Tror jag ska skriva ett hyllningsinlägg till dom någon dag.

På bussen hem idag började jag kolla på Blood Diamond, as spännande, så jag sprang hem för att se klart slutet. När det är typ 20 minuter kvar så lägger datorn av, så jag går för att hämta batterisladden, då upptäcker jag att den är glömd i skolan. Så jag håller på att bli vansinnig här hemma. Filmen är verkligen bra, men jag måste se slutet! Gaah!

Även kommit underfund med att jag ska ha svart t-shirt nu i fem veckor på prakitken, känns lite trist, mina kläder håller på att ge mej anklagande blickar här borta.

Helgen? Anyone?
/ E


Girly...what?

Idag jobbade vi med företaget hela dagen. Fattar inte vart tiden tar vägen. Men nu är det ytterst lite fin puts sen är affärsplanen klar. & Emma lovade att hon skulle ta tag i registreringen imorgon, så hej & hå detta ska nog gå.
Kan typ inte röra mig idag heller för jag har en sådan träningsvärk i ryggen efter sim passet igår.

Tror folket att jag strök igår eller? ICKE! Men nu är tillräckligt många av mina kläder i korgen vilket gör hela ärendet betydligt mer angeläget att ta tag i.

Det här med Girlylicous... Jag blir så irriterad, för det var verkligen en sådan kväll där i början. Men vad är det nu? Det är ju bara Top Model kvar, och jag tycker verkligen inte att den svenska versionen är särskilt bra. Den där bruden som inte ville klippa sitt livlösa, tråkiga långa hår liksom. Är hon DUM i huvudet? Nej, jag tänker bojkotta skiten. Borde verkligen inte vara okej för tv3 att marknadsföra det längre.
Så jag har bestämt mej för att ikväll ska jag skapa min egen girlyloicous-kväll med att ägna tre timmar åt att kolla på Braveheart medans jag stryker (jag ska. jag ska!). Hoppas på att William (Mel Gibson) överlever den här gången.

När jag kom hem möttes jag av denna syn:
Har tydligen fått ett nytt kylskåp idag. Is, vanligt vatten & kolsyrat vatten i dörren. Jag gillar!
Om någon nu kan installera grejjen. Kanske blir ett roligt onsdags nöje för någon.


/ E


En härligt ledig dag

Idag har min skola buffert dag, vilket innebär att om man har gjort allting så är mab ledig, rätt typsikt min skola att lägga in en sådan dag när vi egentligen bara har en lektion, men man får vara tacksam.
Skönt att sova extra länge imorse. Mormor & morfar kom på besök & jag sitter hemma hos dem jag just nu. Väntar på att Johanna ska sluta skolan (kvart över 2) så att vi kan gå & simma. Får se hur det går, hoppas ajg får sällskap att äta en sallad efteråt, de var länge sen. Ikväll är det rätt bra program på TV.en tänkte passa på att stryka samtidigt, tvättkorgen viskar med spöklig röst "Eeeevelina stryk mig".

Igår bestämdes det att jag & 10 andra personer drar upp till Sälen över nyår. Kommer bli så otroligt roligt. Skönt att ha något sådant att se fram emot.

Sanna har satt lösenord på sin blogg för ett tag så att hon slipper blogga, men ändå kan börja igen om hon känner för det. Tycker ni inte att hon är en tönt? Ni kan ju skriva det här åt henne, så att hon skärper till sig.


/ E


Varför jag hatar svarta strumpor

Så var det en ny vecka igen. Det gäller att bara ta sig igenom den.
Nästa vecka börjar nämligen praktiken & då får jag inte gå omkring i dessa lokaler på 6 hela veckor (då är höstlovet inräknat). Nog för att det ska bli kul att få lite miljöombyte men jag kan inte förstå hur jag ska klara mig utan alla dessa spårade lektioner & alla mina helt mentalt störda vänner som jag har så roligt med om dagarna.

Jag börjar tänka på mina andra praktik ställen.
Jag har varit i badhuset, Kickan & CO och brandstationen (behöver jag säga att det var det bästa?).

När jag praktiserade i badhuset gick jag bara omkring & lekte badvakt. Sen skurade jag omklädningsrummen typ 8 ggr per dag. Det var hemskt. I det här sammbandet uppstod mitt hat emot svarta strumpor. Ni förstår när man har svarta strumpor så samlas det oftast svarta ludd-tussar mellan tårna som lossnar på vägen till duschen. & där var jag & fick torka upp dessa. Det var så himla vidrigt, det blev som en enda stor svart råtta på golvet. Detta var i 8.an & sen dess har jag försökt att ha svarta strumpor men det går inte inte inte. Jag känner mig obekväm & äcklig, även om det inte är i ett material som luddar sig. Det värsta är att jag börjar spåra ur, så jag tittar till & med vad andra personer har för strumpor. Jag får ryssningar!

Fråga:
Har ALLA höstlov vecka 44?
Då riktar jag mig främst till mina vänner på WGY (men det antar jag?) & Kunskapsgymnasiet i Västerås (det antar jag inte?).
Kolla upp det!


/ E


RSS 2.0