Jäkligt bra dag detta

Idag är en skadat bra dag! Allt går min väg. Har fått den ena religiösa upplevelsen efter den andra.


/ E

oktober på ingående

Igår var det oktoberfesten men jag hade väl egentligen inte så överdrivet kul, blir väl alltid så när man har för höga förväntingar. Vi var först hemma hos Linnéa och firade hennes 18års dag något försent :).
Jag hade en underbar dag med mamma, vi åkte till Västerås och shoppade utan gränser. Fick tag på en tröja, massor av nya underkläder & ett par skor som jag är ruskit kär i, visade sej lite senare på kvällen att det var jobbigt att gå i de längre sträckor då en nyfunnen vän fick bära mej. Haha.

Har så mycket plugg som ligger & väntar men har såå svårt att ta tag i det.


/ E

  

golf

Det finns saker man bara har en känsla för, min är golf. Jag avskyr golf, men min mamma är totalt besatt av det och försöker ständigt lura ut mig på banan. Idag lyckades hon. Hon skulle öva några slag och eftersom jag behövde något annat att tänka på så följde jag med. Jag brukar slå några slag och dessa är alltid nästan löjligt bra. Jag gör ingenting rätt men bollen går precis dit den ska i alla fall. Min mamma blir alltid frustrerad, hon tränar och sliter men slår ändå inte lika bra. Jag har ju grönt kort så jag kan ju grunderna men i samma sekund jag tog kortet la jag ner golfandet. Frågan är ju hur länge min "nybörjartur" ska hålla i sig...
Synd att golf är en så sjukt tråkig sport.


/ E

total ångest

ligger här nu och ser hur min uppkörning bara hade kunnat närmat sig mer och mer. Jag är så jäkla ledsen. Hur fan kunde det bli såhär?
Tyckte de skulle bli ganska skönt att gå i skolan idag så jag slapp tänka på skiten, men det visade sig att vi inte hade någon lektion. Istället ligger jag alltså här i min säng och räknar ner, går igenom varenda detalj i hur fan det här kunde hända.
Min kompis som jag gick med på samma trafikskola hörde av sig, han hade uppkörning idag och han klarade det. Ändå så sjukt glad för hans skull men ändå var jag på väg att bryta ihop när han sa det..
Jag försöker tänka att om några dagar kommer jag att skratta åt det här, men det är så svårt nu.


/ E

för att göra klarhet

Det var min väckerklocka som hade fått slut på batteri inatt. Det var alltså inte så att jag var slarvig eller stängde av den. Jag har alltså inget att skylla på förutom en jävla väckarklocka... Och ja, den har åkt rakt in i tegelväggen.


/ E


En av de värsta dagarna...

...i mitt liv.

Idag skulle jag ha min "lilla uppkörning" inför min uppkörning (som jag skulle haft imorgon). Observera gärna SKULLE ha haft.

Jag är duktig på tider. Kommer så gott som aldrig föresent och försover mig ytterst sällan. Idag hade ställt klockan lite för tidigt, som jag brukar göra för att vara säker, men jag vaknade imorse av mig själv och då var klockan 20 i 11 och min lektion var 11 (i Sala) så jag ringer i panik för att försöka reda upp röran. Det visade sig dock att jag behövde flytta på min uppkörning. När jag fick veta det så bröt jag ihop totalt, bara grät och grät. Ni förstår, jag var såå oerhört intsälld på det och det kändes som jag skulle klara det så det var som att någon ryckte körkortet ifrån mig. Och det känns så tråkigt när det var en sån skitgrej som straffade sig både idag och framförallt imorgon.
Idag är en jäkligt bitter dag...


/ E

Roliga måndagmorgonar?

Har fått en konstig ovana att tycka det är ganska kul att gå upp på måndagmorgon. På måndagar är det nämligen en av mina absolut favoritlektioner: Svenska C, den är väldigt intressant och har även en av mina favoritlärare i ämnet. Jag är den enda ifrån min ursprungliga klass där också så det är kul att arbeta med helt nya människor. Dock hasplar jag ur mig konstiga funderingar som jag inte tänkt efter om.. i min klass är det ju ingen fara, men i den här nya gruppen är jag inte riktigt trygg och känner mig ganska dum när jag öppnar munnen. Idag sa jag t.ex. att jag är en människa som gör intryck utan någon som helst förklaring till varför. Mumlade nånting om blond & blåögd (för det finns ju ganska få av dessa?!).

Idag var den enda dagen jag kommer gå i skolan den här veckan. Imorgon har jag körlektion som ligger så pass illa till att jag missar hela dagen. Resten av veckan är studiedag för lärarna.
Har förresten varit ute och övningskört ett bra tag i kväll och det känns som allting sitter nu, men det gör mig inte mindre nervös, snarare tvärtom. Vill inte vara alltför bekväm i det hela, då kanske jag gör slarvfel?! Nåja dagen när jag ska visa att jag förtjänar körkort är inte alltför långt borta nu.


/ E

saknad takbox

Var på stan med tjejerna idag. Jag & Emelie hade projekt arbetsmöte, eftersom vi tänkt göra arbetet tillsammans, så jag var inte i skolan.
Jag hittade ett par snygga skinn handskar och en tröja. Sen tränade jag & Johanna body step, jag var fullkomligt slut efteråt.

Mamma ska åka till Öland imorgon och då skulle takboxen på eftersom de ska få plats med massa golfbagar. När de skulle sätta på boxen ser dem att den är borta! Den var lackad i bilens färg & allting. Jag förstår inte vem som får för sej att ta en takbox under armen & traska iväg. Mycket märkligt..


/ E


övertramp

Hade körlektion igår, det gick riktigt bra. Är ju inte så långt kvar nu. Jag talade om för min lärare hur nervös jag är inför min uppkörning. Då sa han att jag inte ska tänka på det, jag ska bara se på det som att jag redan har körkort, jag ska bara åka för att hämta det.
På tal om bil så sitter jag och uppdaterar blocket en gång i halvtimmen i sökandet på en bil som jag vill köpa.

Jag har blivit supernojig när det kommer till min mobil. Efter all skit som hänt med mina senaste telefoner måste jag kolla till den ungefär en gång i kvarten. Och innan jag rör mig måste jag förvisa mig exakt var den är. Förstår ni hur jobbigt det är att stiga av bussen varje dag!
På tal om buss är 804a turen en total katastrof i år, vet inte hur de har tänkt alls.
Idag hamnade jag i alla fall bredvid en amatör på bussen, hon kan inte varit en pendlare. Hon satt nämligen såhär: . Det är trångt på bussen ändå, det behövs inte att den här bruden tar upp halva mitt benutrymme också! Jag fick knappt plats.


/ E

Bra utekväll

Igår blev det utgång och jag hade jätte roligt. Började med en förfest hemma hos Sandra Jernberg och sedan ner på joar. Jag & Sofie bestämde oss för att sjunga kareoke, "jag ljuger så bra". Det måste ha låtit oerhört illa men just där & då var det det absolut mest musikaliska jag någonsin hört.
Så hela dagen idag har handlat om att ta-igen-sig.


/ E

Bilder från igår.
(av någon anledning är bilderna suddiga....)

   

Filip & Fredrik

Jag har alltid varit ett oerhört stort fan av Fredrik & Filip, har tyckt att nästan allt de rört vid har blivit till guld. Förutom det där myggan programmet, men det var väl inte helt och hållet deras grejj.
Har ni sett deras nya "vem kan slå Filip & Fredrik?" är inte det skit dåligt!? Det är alldeles för lite av deras charm i det. Kanske har framgångarna stigit dem en aning åt huvudet, eller så blir programmet bättre, hoppas! Jag tror att tanken bakom det här programmet var god, det kan nog bli bra om de bjuder lite mer på sig själva som de är såå bra på i vanliga fall...


/ E


Andreas Carlsson

Har ni också sett på nya idol med den nya juryn? Tycker de är såå mycket bättre än den gamla, fasiken vad skönt med lite nytt. Men killen på kanten Andreas är det bara jag eller är han het het? Och sen verkar han ju skitcool.
Googlade lite på honom för jag tänkte: njaa jag har nog en chans. Visst är han gammal & har en unge, men det kan jag leva med. Han verkar ju vara svinrik, och efter klippet man fick se från hans säng insåg jag att jag INTE skulle ha något emot att vakna upp där för att sedan ta en tur med en av hans glidarbilar. Men sen såg jag att han hade ungen med Hanna Graaf.... jag tror jag backar...


/ E


skolfoto

Idag hade vi skolfoto i skolan & det har nästan alla gånger blivit så att vi kortisar fått stå längst upp. Men nu fick jag sitta längst ner som aldrig hänt förut. Jag bara satt där & hoppades att fotografen skulle flytta på mig, men nej där fick jag sitta.
Eftersom jag missade flera dagar förra veckan när jag var så sjuk har jag massor att ta igen, får ta tag i det ikväll. Samtidigt som jag måste bestämma mig för ett projektarbete & praktikplats som mitt huvud ständigt måste påminna mig om.


/ E

supersjuk

Trots att jag igår fick sovmorgon fick jag gå hem tidigare ifrån skolan igår.
Jag har känt det på mig ett tag men igår slog det till och jag är dundersjuk. En rejäl förskylning, inte en sån där liten man skyller på ibland. Jag kan knappt andas, superont i halsen & näsan rinner. Jag ser riktigt tragisk ut när jag ligger här i min säng och ser vartenda meningslöst program efter de andra. Försöker plugga lite men kommer ingen vart eftersom min hjärna går på lågvarv. Ligger här & dricker thé och har lyckats fylla en hel papperskorg med toapapper. Imorse när jag vaknade kunde jag inte öppna ögonen för de hade klibbat igen eftersom mina bihålor är helt igentäppta. Ni hör ju. Evelina är inte i toppform.

Har en oerhörd ångest för varje timme som jag missar i skolan. I min skola hamnar man så mycket efter direkt när man missar lektioner.
Nu ska jag gå och göra i ordning ännu en kopp thé, det smeker så varmt & skönt i halsen.


/ E


RSS 2.0