Teorin avklarad

Idag klarade jag mitt första prov av 2 innan körkortet är i hamn..
Jag är så oerhört glad & lättad. Jag var otroligt nervös, & det var få som visste att jag hade provet idag. Mina föräldrar visste bland annat inget. Jag fick jätte svåra frågor & jag hann tvivla på att det skulle gå vägen fler gånger.
När jag skulle trycka på avsluta prov skakade jag som ett asplöv & när det stod med gröna bokstäver GODKÄND så trodde jag att jag skulle svimma. Sen gick jag nästan som på droger & kunde inte sluta skratta. Mamma började gråta när jag berättade för henne, härligt!

Nu för alla hålla tummarna för uppkörningen! Den är för övrigt bokad, men jag vill inte avslöja datumet för att slippa pressen.
Nu ska jag bara vara jätte lycklig hela dagen!


/ E

Äntligen 18 år

Jag är otroligt nöjd med min 18års dag. Jag blev megauppvaktad av både familj, släkt & vänner.. Sedan bar det naturligtvis av till krogen där det var oerhört skönt att kunna visa upp min legitimation. Idag har jag dock knappt kunnat ta mig ur sängen.

Jag vill tacka alla er som skickade underbara grattis sms igår. Blev skitglad för vartenda ett!


/ E


Skolstart

Skolan började idag med rivstart. Sitter just nu på min psykologi lektion efter att förmiddagen mest bestod av information av året, scheman & busskort. Schemat verkar helt okej faktiskt. Min vårtermin kommer bli riktigt härlig då jag bara går 2½ dagar. Dock har jag lite svårt att bestämma mej för marknadsföring, historia eller organisation & ledarskap.. Nåja..
Känns som att klassen bara tog vid där vi avslutade i våras. Allt är typ som vanligt.. Men det var härligt att se alla igen

Sov första natten i min nya säng inatt och den var gudomligt skön. Behöver bara en kille som mjukar upp killsidan. Jag köpte ju nämligen 2 st 80 sängar med en stor bäddmadrass över. Och den ena sidan tar fler kilo & är lite hårdare.. därför blev det killsidan, för någon gång ska jag väl hitta en partner? Nu har jag säng i alla fall.

Imorgon fyller jag 18 =)


/ E

3 dagar kvar

Imorgon är min sista sovmorgon eftersom skolan drar igång på torsdag. Tror ju att det handlar mest om att vi ska säga hej & hämta ut våra datorer. Men jag vill dit för att höra om jag kan gå tidigare på fredag, då min släkt troligen kommer ganska tidigt så jag kan dra ut på krogen (säger jag detta?).
Ska bli kul att se alla i klassen igen också. Tänk att jag börjar mitt tredje år, tiden går ju så jäkla fort. Känns även bra att jag blev kvar i Uppsala efter alla om & men i slutet av tvåan, men nej ingen ångest alls.

Men jag är supernöjd med den här sommaren som har varit mitt sista & helt klart bästa sommarlov. Har underbara minnen som jag ska mysa med hela vintern & under mina långa pendlar dagar.

Tre dagar kvar nu gott folk!


/ E

stackars stackars Sanna

Idag var det första gången jag slog mig ner för att titta på OS, eftersom jag inte haft tid tidigare. Och strax efter jag börjat titta är det Kallurs tur. Känner i hela kroppen att "fan det här tar hon". Och sen blev jag så glad när jag såg henne stå där, njuta av stunden. Hon är ju för jävla mysig den där Sanna...
BANG hinner det bara säga & hon ligger nere på marken och jag känner hur mina tårar börjar komma, som hon har kämpat och tränat för att komma dit. Har aldrig gråtit i såna sammanhang men mina tårar bara rann när den där stackars tjejen satt där & ser hur medaljerna springer ifrån henne. Undrar vilken människa som inte ville gå fram & trösta henne.
Jo jag vet EN, den där jävla SVT-reporten som sticker en mick under henne när hon är precis på bristningsgränsen. Totalt utan fingertoppskänsla & jag vrålade "ge fan i henne!". Såna känslor väcks ALDRIG hos mig.


/ E

18års fest

Mitt hus var en riktig svinstia när folket försvunnit igår. Men det var riktigt trevligt måste jag säga. Kul att det kom så mycket och framförallt olika människor.
Tråkigt var att folk betedde sig sämre än vanligt. Och födelsedagspresenter försvann ifrån mig bland annat choklad, sprit och presentkort. Så det kändes riktigt jävla skit tråkigt. Vi får se om det blir fler fester efter denna..
Det mest fantastiska var att precis innan alla började komma sprack himlen upp & bjöd på härligt väder.

Mamma & pappa tyckte jag hade skött det hela riktigt snyggt igår så idag ska vi åka & titta på en större säng som jag önskat mig i födelsedagspresent, hade tänkt mig en 1.60 bred.
Börjar inse nu att dagarna är få tills jag kan kalla mig myndig!

Tack alla ni som kom igår & uppvaktade mig!


/ E




Halkan avklarad

Idag hade jag min sista dag på intenvisvkursen och den spenderades med att vi körde från Sala till Västerås för att köra halkbanan. Det var kul och ganska häftigt att sladda sådär med bilen och nästan totalt tappa kontrollen, inget man vill göra ute på vägarna dock. Hujeda mig!
Sammanfattningsvis har det gått bra dom här två veckorna. Man märker att det inte bara är att sätta sig i bilen och köra, men jag har gett mig fan på att klara det här. Så nu väntar jag bara på att bli 18 (EXAKT EN VECKA GOTT FOLK!) så ska jag göra teorin. Jag längtar verkligen efter körkortet nu.

Trodde jag började skolan på tisdag men det visade sig bli på torsdag. Så blir det lite skönt att få sova ut efter de här veckorna med tidiga morgonar.
Ikväll ska jag ägna mig åt att röja upp här ordentligt, eftersom imorgon kommer kompisarna och firar mig. Tänkte att det var roligast om de kommer imorgon innan skolan börjar. Blir det ett kul avslut på sommarlovet också.


/ E

Rostar

Något jag personligen tyckte jag skötte snyggt i Turkiet var min bränna. Fick till en riktigt fin, jag var helt skadat brun faktiskt. Jag låg där & pressade flera timmar i den där jäkla hettan för jag skulle skryta när jag kom hem. Nåå.. vad händer? Jo jag håller på att flagna bort varenda hudfläck. Jag ser ut som en rostig bil. Jag har vita fläckar precis överallt!

På intensivkursen får det bara bättre & bättre. Känner att jag kommit in i mitt vanliga "pendlar tänk".Jag och min lärare kommer mer överrens nu & det går framåt med teorin, trots det så känner man sig ganska stressad faktiskt! Har prov ganska snart ändå, vill inte avslöja datumet för det.

Dialect ringde & sa att min mobil inte kommer gå att laga... :-(


/ E


Hemma igen

Jag är så sliten i kroppen. Men det känns egentligen bara underbart. Vi hade det superbra i Alanya, så mycket bättre än vad jag kunnat tro.

Idag började min intensivkurs för körkortet, som är minst sagt.. intensiv.

Jag ska berätta mer. Men jag är nu på väg för att lägga mig, jag är jätte trött och måste orka med imorgon igen.
Skrev egentligen bara för att önska LINNÉA BRATT Grattis på 18årsdagen!
Grattis grattis!


/ E

RSS 2.0