florsocker

under natten har det blivit ett tjockt lager florsocker över hela min omgivning, jösses vad med snö! Det var verkligen inte kul att vänta på bussen imorse. Tur att man har en varm jacka. Väl på bussen var det skit kallt där med så jag kunde inte ta av mej jackan, vilket resulterade till att jag frös REJÄLT när jag gick av igen.

Sitter just nu på företagsekonomin och nöter bokföring i SPCS, men jag känner att jag börjar få bra kläm på det hela nu. Tur det eftersom vi ska ha prov i det nästa vecka. Men det är nog Annicas (lärare) förtjänst hon är riktigt bra.
Önskar bara att det kunde vara fredag, jag börjar bli väldigt skoltrött nu.

Fick nyss veta att alla förutom 2 fick IG på matteprovet, jävligt illa. Och jag bara skrattar åt den här absurda situationen som egentligen ger mig panikångest.

Efter skolan ska jag träffa Johanna och vi ska träna på Magget.

/ E

Hysterisk

När klockan ringde imorse var det lätt att stänga av den och somna om. Vaknade 8 min innan bussen skulle gå och stackars C fick se mej panikslagen, hysterisk och förbannad och allt var i den stunden hans fel. Någonting hade läkt i min väska så allting var förstört och äckligt. Sprang i alla fall som aldrig förr ner till bussen osminkad, håret i afrofrill och kroppen som inte ens vaknat än. De värsta var väl att de stod en dödssnygg tjej bredvid mej, ville slå henne. Tur att man är van att sminka sig på bussen. Vilken bra start på dagen va?
Idag hade vi mässutbildning på Spegeln och jag hann precis sätta mej när de började. Har nog aldrig varit så hungrig och i pausen satte jag i mej en korv på rekordtid. Fick ganska mycket inspiration av det där & jag tror både jag & Emma har en bra uppfattning om hur vi vill ha det nu.

Utbildningen var klar kl 12 och jag kämpade förgäves efter en frisstid, jag fick verkligen panikångest över mitt hår. Men ingen hade någon tid så jag får göra det på fredag tänkte jag. Jag shoppade i alla fall lite små saker i Enköping så jag är på bättre humör nu. Väntar nu på att jag ska jobba kl 17.

Johanna har äntligen skaffat kort på Magget så jäkla roligt!


/ E


glest i klassrummet

Haft en varm och härlig natt. Nuförtiden somnar jag bums och sover djupt utan marddrömmar, iaf de där nätterna då jag slipper vara ensam.

Sitter just nu på min Estetiska verksamhet och varken Emma eller Sanna är här vilket gör det hela väldigt knepigt eftersom vi måste börja planeringen av vår monter. Jag har försökt här men jag är urursel om man jämför med Sanna, de är hennes område liksom. Nåja.

I eftermiddag är det matte, pöh, glöm det! Jag har bestämt mig nu för att läsa matte på tisdagar med en annan lärare tills det blir en radikal förändring på de mattetimmar jag har nu på måndagar. Finns absolut ingen anledning till att jag ska sitta kvar på dessa och de verkar de flesta också tycka, det är ruggigt lite folk här i klassrummet idag.
Så idag blir det lunch med pappa, kanske även mamma? Funderar på att åka hem emellan för att byta kläder så jag kan sova i stan inatt igen. Det där är ju lite jobbigt när man är sista barnet kvar i huset, mor & far är väldigt beroende utav att träffa mig och därav att jag känner mej skyldig om jag inte spenderar tillräckligt mycket tid till dom. Men nu råkar det vara så att jag vill spendera tid på någon annan. Tihi.


/ E

ljusare tider

Det är officielt bara skit på TV. Jag springer runt här och försöker städa lite eftersom mor & far är på väg hem. Så jag har MTV på i bakgrunden och jag önskar bara att de kunde sluta med alla dessa jäkla Jamba reklamer någon gång. Jag blir helt galen på det, är det någon som fortfarande köper det där. Sedan klagar ju ofta folk på att de alltid är samma låt på radio. MTV är fasiken inte mycket bättre jag tror jag har sett Britney Spears stå och böna om stryk i "piece of me" ungefär 80 ggr nu, till & med Cosmos börjar se rejält uttråkad ut.

I alla fall är det galet fint väder idag så jag gick en lång härlig promenad. Enköping har sin charm och mitt lilla Hummelsta likaså. Jag gick förbi min lilla skola där jag ville känna mig liten igen och känna all den där kreativiteten och livslusten man hade då. Såg en gammal hopphage jag kommer ihåg att jag ritade i 2.an. Den var nu nästan helt borta. Då slogs jag av en ångest att om mina gamla lärare såg mig nu skulle de se mig som den där hagen, urblekt och endast konturerna kvar av det som varit. Nu går vi i alla fall mot ljusare tider och jag personligen har aldrig känt mig såhär levnadsglad på mycket länge.


/ E

en härlig fredag

lite spårat inlägg av fröken Rosendahl där senast men det var kul.

Hade en riktigt trevlig kväll igår hemma hos Johanna med ett härligt gäng tjejer. Jag gick hem till C ett tag bara för att ta en taxi tillbaka till stan där vi skulle hämta upp Johanna & Sanna som skulle med hem till mig eftersom mina föräldrar är i Båstad över helgen. Väl hemma hos mig inser Johanna att hon är i Hummelsta och att hon inte alls tänkt sova kvar så hon rusar till den sista bussen. I alla fall satt jag, C & Sanna där ett tag, drack & filosoferade tills vi stupade i säng hela bunten. Trodde jag! Sanna, som sov i mor & fars rum, hade börjat se på Animal Planet om djurplågeri och legat där & bölat. Stackaren! Men i slutändan tror jag även Sanna är nöjd med sin vistelse trots att det inte lät som det ett tag där igår. Har aldrig hört så många svordomar i en och samma mening, men med all rätt eftersom hennes pass numera är borta.


först in på nittiotalet
/ E


SANNA IS IN THE HOUSE

Evelina har ju såklart tryckt i "kom ihåg mig" när hon ska logga in på sin blogg så det är ju inga problem för mig att komma in här och skriva otrevliga saker.
nej skämt åt sido, evelina står och sminkar sitt fagra ansikte och jag som redan är råhet sitter mest och spanar in mig själv. så jag hade tråkigt och hamnade här.
snart ska vi åka in och hämta vin hos någon läskig okänd karl. sen ska vi träffa Carro, och det ska bli spännande för henne har jag aldrig träffat! men det ska nog gå bra, jag får slå på den lilla charm jag har. haha!

jag är hyper aktiv jag tror att Evelinas vidriga halvskumma chef på boulevard la i något i latten jag drack där idag. men jaja sånt som händer.

Idag skolkade jag och evelian lite halvt från skolan och vi hann med en lunch på Cupido och sedan buss resa till enköping för att fika det var mycket trevligt! och trevligare ska det bli för vi ska hem till johanna etfer vi har hämtat vin och sånt. sist jag skulle hit var jag ju lite opassiv så det blev ju inget av med det. så jag ahr lite att ta igen.

Neej nu måste jag hetsa Evelina lite som endå faktiskt verkar ganska klar. jajaja ha det bra allihopa!


PUSSSS

dränkt katt

Det var svin kul på spinningen, gillade instruktören. Och jag kämpade så mycket att jag såg ut som en dränkt katt efteråt, då är man nöjd med sig själv men ack så slut. Jag har faktiskt inte särskilt ont i rumpan nu alls. Sitter just nu hos syrran & vilar lite innan jobbet. Hoppas på en lugn kväll för jag är ordentligt trött nu. Funderar på att äta lite Ben&Jerrys glass när jag kommer hem, finns ju verkligen inge godare än det.

Imorgon följer Sanna med mig hem ifrån skolan, wie! Länge sen nu!


/ E

Spinning

Sitter just nu på min svenska och ska strax börja läsa min "Förnuft & känsla". Det tog emot att gå upp imorse igen, det är sådär när man har sällskap & det är betydligt varmare under täcket. Tur att jag inte kollade ut för då hade jag nog aldrig gått till skolan. Vilken jäääkla väder, slask slask slask. Avskyr slasket!

Idag ska vi till SATS på idrotten & köra spinning, jag får alltid så ont "down there" utav det, har verkligen ingen cykel rumpa, men det är kul att göra lite annorlunda saker på idrotten vilket min skola är ganska bra på.


/ E

Heath Ledger

Vi håller på att fylla i en lapp angående vår friluftsdag. Vore kul att åka till Romme men de värsta är väl då att man verkligen måste ha hjälm, jag har ingen hjälm och jag vill inte ha en hockey hjälm, vägrar! Nåväl, det löser sig. Kommer ihåg att förra året betalade jag & Sanna för att sedan ta tillbaka pengarna och skolka den dagen. Jag drog till Arvika kom jag på nu.

Efter skolan så ska jag gymma och sedan ska jag sova hos C.

Heath Ledger har tydligen dött i sitt hem inatt av en överdos. Jävligt tråkigt, har verkligen gillat alla filmer han har gjort. "En riddares historia" är ju verkligen skit bra! Han gjorde ju även "Tio orsaker att hata dig" "Patrioten" "Brokeback mountain" och "Casanova".



/ E


& hur gick det där nu då...?

Ja.. efter att ha sprungit omkring på stan med Sanna, hittade en kavaj & en tröja. Vi skulle gå & kolla efter vart jag skulle gå senare för vi var inte säkra på att vi skulle hitta. Som ni ser på bilden nedan fick vi klart för klart för oss när vi hittat rätt.
Jag kom upp där och har aldrig varit så kissnödig eller nervös. Det var rätt stort däruppe och fick veta att jag var först där fast det bara var några minuter kvar tills vi skulle gå in så jag satt där & väntade. In kommer en tjej med permobil & jag blir helt ställd. Men jäklar vad hon pratade på & frågade så då blev jag lite mindre nervös. Men efter att den där programledaren kommer & ropar in oss slår adrenalinet till rejält.
Kommer in i det där rummet som inte var såå jätte stort men med alla dessa knappar, hörlurar & mikrofoner. Jag fick ingen som helst information i hur det skulle gå till så jag var helt vilse där. Till slut kom en kvinna in som såg precis ut som vilken mormor som helst och tyckte precis som gamla människor tycker, allt var ett elände.
Jag fick veta ämnena direkt där & då så jag kunde inte sätta in mig i dom överhuvudtaget, och nu kan jag erkänna att jag inte läst på någonting alls, precis alla ämnen de tog upp var helt främmande för mig. Sådär efteråt är det ju otroligt lätt att vara efterklok och komma på saker man borde sagt & inte. Det där jag sa om att unga föräldrar blir fler var så fel fel fel av mig. Nu när jag lyssnar på webben är det också extra lätt att vara vääldigt kritisk, hör verkligen på mig själv hur jäkla nervös jag var i början. Men jag lär mig & jag är inbokad på flera flera sändningar i framtiden så det ska nog bli folk av mig också. Och hur dålig ni än må tycka att jag var så var programledaren tusen gånger värre. Höll på att dö å hennes vägnar
Sammanfattningsvis tyckte jag det gick helt okej för att vara första gången.


Vad tycker ni då, ni som lyssnade?
/ E


stay like this forever

Det har sällan varit så smärtsamt att lämna sängen som det var idag. Men det var i alla fall dags att jobba & mer var det inte med det. När jag kommer till B inser jag att Isoh inte är där & öppnat som han skulle. så jag får panik, för jag hade nycklarna, men inte koden, så jag fick panik ju längre tiden gick. Men till slut gick jag in, chansade på koden & det gick! Yes! Idag var en sån där dag då jag älskade att jobba. Jag kände mig proffsig och att jag fick en kontakt med varje kund, & när de ser att man tycker att man är duktig, det gör verkligen en hel dag. Dessutom var det nästan alltid inne roliga människor. Behövde nog en sådan dag.

Imorgon är det skola igen och jag har grymt svårt att komma underfund i med hur jag ska kunna sova inatt. Men imorgon blir en kort dag för resten av klassen ska skriva prov i MatteB och eftersom jag tydligen tagits under observation så slipper jag. Men det är härligt, tänkte handla kläder med Sanna och invänta radiosändningen som börjar klockan 16. Får ge er lite "backstage" skvaller efteråt. Frågan är varför jag bryr mig jääkligt mycket om hur jag ska se ut imorgon, och jag ska inte ens synas bara höras? Men det kanske handlar mer om att hamna i den där "bitch-ewe" stämningen. Usch, ni vet när man ser på sig själv på en video inspelning och hör sig själv man liksom: neej men låter jag sådär? Vet att jag kommer prata för högt, för snabbt och garanterat för mycket!
Wish me luck!


/ E


När vindarna blåser kallt

Fikan var mysig, men det fattades någon.. helt klart.
Det är värsta stormen utanför mitt fönster blir helt livrädd. Tror att det ska fara in ett träd in i mitt fönster vilken sekund som helst. Var hur läskigt som helst att stå & vänta på bussen, regnet bara piskade i ansiktet och trodde jag skulle blåsa iväg. Under fikan diskuterade vi sommar resor & jag kan fasiken knappt vänta.

Idag blir det middag med mamma & pappa. Ska sedan in till stan & vänta ut stormen med bästa möjliga sällskap.

Imorgon ska jag jobba heela dagen, urk!


/ E


en orange tandborste

Gårdagskvällen blev otroligt trevlig. Maten blev jätte god & alla verkade väldigt mätta & belåtna. Jag har verkligen världens bästa vänner.
Jag följde med dom in till stan där vi skulle på någon typ av efterfest men jag gick därifrån efter bara några minuter för att istället springa till något som visade sig bli den bästa natten på mycket mycket länge. Men mer om det någon annan gång.

Kom nyss ifrån stan, ska duscha lite & sedan in till stan igen för att fika med tjejerna + en hemlig gäst.


/ E

     

fredag fredag fredag

nyss genomlidit en engelska lektion. Hon stängde till&med av internet så jag blev inte förlammad här framför datorn, man inser att den bara en stor plåt burk utan internet. Tror jag debaterrat för mycket nu för vi skulle skriva om en åsikt vi har angående vissa ämnen och jag kände mig helt tom.

Ska ha en entreprenör lektion nu.
Hatar att komma hem så sent på fredagarna, men men.
Hoppas mamma handlar mat tills ikväll för jag kommer fasiken inte hinna. Det blir någonting med kyckling i alla fall. Min telefon vibrerar hela tiden om folk som kommer & inte kommer. Ska ta tag i det där efter skolan jag lovar! Det blir en trevlig kväll i alla fall, det lovar jag också.


/ E

humörsvängningar

Idag så debaterade jag om skolbetygen, nu har vi haft debatt så mycket i skolan så nu måste jag väl fixa måndagen (gah!).Hade sedan dansuppvisning på idrotten, jag försökte vara mitt hurtiga jag & det finns nog risk att jag lät mer som en aerobics instruktör. Hahaha.

På jobbet var det lugnt men jag blir bra less på chefen ibland. Bara klagar & muttrar åt mig, om han kunde anstränga sig lite för att få mig att inte känna mej som ett totalt misslyckande. För jag lovar, i hans ögon kan det kännas precis så. Jag blir bara så frustrerad över att gå ifrån jobbet & vara sur som ett bi, för det är inte den jag är. Så många gånger som jag bara vill räcka honom skurdunken och säga "huredu, du kan göra detta själv". Nu är det ju så att det är bra pengar & när man vant sig vid att inte behöva bry sig om pengarna så är det svårt att tacka nej till det. Men det är jäkligt jobbigt att plugga heltid & jobba halvtid.
Det där löser sig vet ni!

Imorgon kommer alla tjejerna hit & äter middag. Jag har ingen blekaste över vad jag ska bjuda på. Men det blir väl något hastigt & lustigt, kommer ju hem så ruggit sent på fredagarna (ÅH!).

För övrigt så uppskattas alla samtal, sms & kommentarer om hur bra jag är extra mycket just precis nu!


If you knew how happy you are making me
/ E

body step

jag tog en ganska kort men otroligt trevlig fika med Carro. Tänk vad jag tycker om den där tjejen. Finns inget jag inte kan prata med henne om. Hon är verkligen en klippa!

Efter det gjorde vi sällskap till resecentrum, jag skulle till Magasinet. Ville egentligen trampa en stund, men de var alla tagna så jag tog den sista biljetten till body stepen. Borde egentligen göra det oftare det är grymt kul faktiskt. Längtar tills Johanna börjar så jag får sällskap. I alla fall var det grymt jäkla jobbigt. 

Nu sitter jag här på pappas kontor och väntar på att få skjuts hem. Pappa sitter just nu & skriver kontrakt så det gäller att vara knäpptyst. Tänk vad läskigt egentligen, att byta hus, allt man behöver tänka på & överväga. Men det är lustigt att lyssna på pappa just nu. Jag lovar att han aaaldrig har den där lugna artiga tonen emot mig, borde ta upp det sen. Åååh båring, nu avslutar jag detta.


/ E

Wie

Jag är bara så jäkla glad & lycklig just nu...


/ E

Bitch

Efter att ha fått en recension om hur radioprogrammet var igår är jag lite mindre nervös. Alla säger åt mig att jag bara ska vara mig själv, så de får ju skylla sig själva dåå. Haha!

Fattar inte grejen, jag kom till skolan idag & var strålande glad. Sov riktigt bra inatt & när jag vaknade imorse så försökte jag inte komma på en enda anledning till att skita i hela dagen. Sov till & med en bra stund på bussen.
Men sen.. tio minuter in på vår första lektion slog det till: Satmaran Evelina. Gaah, sur & grinig det är jag det. Jepp, aldrig nöjd med någonting. Tror anledningen är till att vår lärare inte är här & jag har en massa orosrynkor inför mässan i Fyrishov och en hel del för ekonomin för företaget, och när jag är grinig så får inte Sanna & Emma någonting gjort. Jävligt ond cirkel.
Sen är jag flyförbannad för att tisdag är våra korta hääärliga dagar. Men jag har lovat att gå på mattestuga efter lunch. Vill inte inte inte.
Det kommer bli pest att jobba senare, blir det mycket folk så slänger jag ut allihopa, hör ni det!

Ikväll blir det gudskelov en trevlig promenad med trevligt sällskap (nu undrar ni va!?)


/ E

så var de det här med matten..

Idag började vi med estetisk verksamhet med min nya lärare Maja, hon verkar riktigt schsyt. Gjorde en bildanalys i en&enhalvtimme, medans jag var på rast så startade min dator om så det var bara att börja om ifrån början igen. Trots detta var jag på jäkligt gott humör hela förmiddagen.
Efter lunch var det dock matte, och som tidigare sagt så klickar inte jag & min mattelärare alls. Så det blev ännu ett samtal med rektorn i slutet av lektionen. Funderar starkt på att hoppa av & göra skiten i trean istället, börjar bli jäkigt less på den här situationen.

Nåväl. Jobbet flöt på riktigt bra idag.


Jag ska fånga en ängel
/ E

Tro mig, jag har all respekt för att folk vill sova på bussen. Men måste den här tjejen pressa sina svettiga, svarta tubsockor emot mig!?!

julgransplundring

Befinner mig just nu hos mormor & morfar. Morfar har nämligen namnsdag idag (Birger) så vi skulle hit & fika lite. Jag, mor & far ska sedan till Magasinet & svettas lite, tänkte passa på attt sola lite också.

Det är ganska roligt att sitta här, har perfekt utsikt över torget där de håller på att starta upp julgransplundringen nu, som genom ett trollslag blev det helt fullt med folk på torget. Gamlingar med rullatorer, barn som bara är ute efter godiset, föräldrar som mest står & fryser. Sedan är det någon gubbe & gumma i tomteluva som springer omkring & försöker få alla att stå i en ring. Haha, jag kan inte låta bli att tycka det är lite charmigt, precis som hela vår stad, den är lite charmig på sitt eget lilla sätt. Det är nog bäst att de tar ner den där granen nu, för det är inte klokt hur sne den är, all credit till den att den orkat hålla sig uppe såå länge!

Såg på alla kommentarer jag fått angående radion & vill passa på att säga tack för alla gratulationer, ska försöka att inte göra er alltför besvikna jag lovar.


/ E

National Treasure

Slutade med att jag & tobias åt hemma igår trots allt, men det gjorde nog ingenting. Vi hyrde även film "Vänner för livet" den var ändå helt okej! Toby gav sig hem ganska tidigt för jag hade lite saker att göra.

Idag träffade jag tjejerna för vi skulle se på fotboll, aliansen nere i idrottshuset. Tog sedan en kopp thé på Boulevard där jag träffade Jennica, blir så glad när jag ser henne efter så länge.
Tog en sallad från kakelugnen med mig hem som jag svalde hel (typ).
Ikväll får vi gäster här hemma. Ska sedan in till stan för att se på National Treasure - hemlighetrernas bok, om man ska lita på trailern så är den bra! Vi blir ett kul gäng!


Förresten så är Christian världens bästa vän. Så-de-så!
/ E



Uppdatering

Filmen var riktigt bra tyckte vi nog allihopa. Mor & far mumlade något om att gå över till våra grannar för att festa. Så här sitter jag... bäst att bara gå & lägga sig kanske?


Jag trivs bäst med att vara min egen.
/ E

Äntligen fredag

Vi har debatt i engelska denna lektion. Jag är för att det ska bli lag på cykelhjälmar, väldigt viktigt!
Hoppas det är god mat, jag är dödshungrig.

Senare idag ska jag träffa min vän Tobias ifrån Lidköping som kommer över och hälsar på. Blir nog lite middag på Vita Elefanten och någon sorts rundvisning i Enköping. Det blir nog trevligt i alla fall.

Vet förresten nu att jag ska göra min första sändning den 21 januari. Gaah.


/ E

Radio stjärnan Evelina

Idag har det hänt en sjukt rolig grej. Medans jag satt och läste en bok på svenska lektionen så ropade entreprenörläraren Andreas på mig. Jag trodde att det var något med matten och blev genast rejält nervös.
Det visade sig att han var vän med en journalist som jobbad med radio uppland och hade hand om en panel där. De diskuterar olika aktuella nyhetsämnen på måndagar klockan 3 till halv 4.
Denna journalist hade frågat honom om han hade en rapp & snabbtänkt elev som han tyckte kunde passa till programet och då hade han genast tänkt på MIG han hade möte med de andra lärarna för att fråga vad de tyckte och även där hade tydligen jag varit första förslaget. Jag blir så otroligt mallig och glad över det här. Jag tackade naturligtvis ja, så nu ska jag vara med i Radio på måndagar. Vad säger ni om det va!? Kommer missa en del av den sista lektionen på måndagen, som är, MATTE! Men det där löser sig nog!

Det är så pinsamt, vet inte ens vad frekvensen är dit, lyssnar väldigt sällan på radio. Blir lite nervös. För det finns de ämnen (även om dessa inte är många) som jag inte har någon åsikt i och det funkar ju inte.
Dessutom antar jag att jag måste sätta in mig mer i de aktuella nyhetshändelserna, jag har aftonbladet som startsida nu men det kanske inte räcker till.

I alla fall är det galet kul att de frågade mig. Och jag tänker vara stolt över mig själv precis hela dagen. Så försök trycka ner mig, det går inte! Tjalala!


/ E


Förnuft & känsla

Satt typ en och halvtimme idag & förklarade för kurator, studierektor & rektor om att jag inte klicka nå vidare med min mattelärare och vill ordna med det. Efter det var all min energi och vokabulär helt slut.
Hade trots allt en bra dag i skolan, trots att jag hade väldigt ont i huvudet under en stor del av tiden. Börjar fundera på om jag skulle behöva glasögon, hade ju sånt där ögontest när jag var 16 & då var det inga fel.

Efter skolan skulle jag till biblioteket för att låna "Förnuft & känsla" av Jane Austen, den är helt utsliten, har knappt en framsida. Har hört att den finns på film, vet någon om det är så?


Rebecca (till mig): du ska spara den i en pdf-fil
Jag (till lärare): Ska vi spara den Pedolfil (inser vad jag sagt & börjar as garva).


/ E

Lektion i bokföring

Tillbaka i skolan och idag är det entreprenörämnen hela dagen. Sov hos syrran inatt igen, det börjar bli en vana. När klockan ringer så skriker hon "Du måste skämta med mig!? Du kan fan inte gå upp såhär tidigt varje morgon". Dessvärre så tyckte jag att jag hade sovmorgon på en hel kvart. Det var inte alltför lätt att hoppa upp ur sängen då, men Tobias (en trevlig karl jag träffade i Sälen)  ringde mig en sväng och gjorde mig lite pigg.

Tanken är väl att jag ska lyssna på Annica nu, moms lektion idag, wopido!


/ E

Plugg... eller?

Igår kväll var jag hemma hos Carro vi skulle se på Victorias secret och plugga men jag insåg att jag glömt det jag skulle plugga på kvar i skolan. Vi hade i alla fall väldigt mysigt där. Sov kvar hos min syster.

Idag var iaf jag, C och Johanna på kakelbakel för vi skulle plugga lite. Blev väl inte så mycket gjort. Men Carro ger mig i alla fall förhoppningar att det kanske kommer gå med matten ändå. Johanna tyckte tillochmed jag var riktigt duktig.

Efter det så köpte jag skor och sen var det dags att jobba. Det var en härligt lugn kväll, dock fick vi stopp i toaletterna sista halvtimmen, vilket var en katastrof.

Nu när jag kom hem insåg jag att mitt rum aldrig varit såhär stökigt förut. Jag städade alltid förut medans min dator startade (för den var så jäkla seg!) men nu är den omformaterad & är färdig på ett kick, sedan har jag ju inte varit hemma. Jag har liksom inte ens packat upp sälen väskan? Nej jag får rycka upp mig nu.
Imorgon är det skola, vi får ta det som det kommer helt enkelt, eller vad tror ni?


/ E
                                

Jag i mjukisuniform hos Carro          Nya skor (vad tycks?)
 
Ett galet stökigt rum


missunderstood

Sov hos Isabelle inatt vilket var jätte skönt, det är en otrolig känsla att vakna på morgonen & redan vara i stan & inte ha några bussar att passa eller anpassa sin dag till.
Syrran har nu bokat biljett till bangkok (?) i februari för att komma hem i juni, hon ska åka runt där, bali, malaisia och allt vad det heter. Väldigt häftigt, en sådan där sak alla borde göra. Kommer ju sakna henne hur mycket som helst men jag får träffa henne extra mycket fram tills dess.

Träffade Johanna idag på Boulevard där jag pratade med chefen, ska jobba som vanligt frånochmed nu, kanske får tillbaka lite struktur på mitt liv.

På tisdag börjar skolan igen och jag kan för första gången säga att jag verkligen inte längtar dit. Det känns konstigt för det finns ingen som är så nöjd & trivs i skolan som jag. Det känns som ett moln är över mig som inte försvinner. Tror att det är väldigt mycket p.g.a matten, den dödar verkligen all min energi jag vet inte hur jag ska göra för att vi tillbaka min ambition till att göra mitt bästa i alla lägen. Motivationen är helt död. Det är verkligen den värsta känslan som finns att känna sig dum i huvudet. Sedan är det valen inför trean som spökar också, hur jag än gör får jag inte ihop det, så jäkla mycket att tänka på. Försöker prata om det med mamma också som inte förstår, även om hon påstår att hon gör det. Ska prata med min mentor ordentligt på tisdag för jag kan verkligen inte ha det såhär längre.
(Det här var ju ett upplyftande inlägg).

Ikväll ska jag iaf till Carro som ska försöka hjälpa mig med matten lite. Ska även se Victoria Secret Fashion Show så vi mår lite dåligt. Tänkte sova hos syrran igen.


/ E

lonely

Idag träffade jag Carolajn på stan för vi skulle ha en riktig skvallerlunch på kakelugnen. Otroligt kul, hon hade ju en del att berätta om hennes resa till Paris över nyår. Kommer ihåg när jag var där, var typ tio år & disneyland was the shit. Sprang omkring & ville ha autografer av Kalle & Pluto. Kan lugnt säga att Carros resa var ganska annorlunda.
Johanna & Sophie gjorde oss sällskap en stund.

Mor & far har åkt till Bjursås över helgen så nu har jag gått ifrån en stuga med tio personer där alla trampar varandra på tårna. Till att ha mitt stora hus helt för mig själv. Mitt hus knarrar väldigt mycket så när mor & far är borta brukar jag sussa i deras säng istället, sen gör det ju inget att den är dödsskön heller. Är det barnsligt?

Ikväll blir det antingen bio eller filmkväll med flickorna.

 
/ E

party like a rockstar

Att komma innanför dörren, dra in den välbekanta doften, mamma som kommer & möter en med en kram & Cosmos med ett jäkla jamande. Ja de e bra (jävla!) skönt att vara hemma igen. För att beskriva känslan känns det på ett ungefär som att jag klivit ur BigBrother huset.

Haft en bra tid däruppe, nu är i alla fall alla mina krafter slut.
Jag är väldigt trött på män skulle jag vilja säga, vilka grisar vi bodde med, men de skärpte till sig till slut när även de insåg att vi inte kunde bo som vi bodde. Varje morgon vaknade vi upp i ett hav av flaskor. Tror vi lyssnade på samma hiphopskiva från det att vi kom tills dess att vi åkte.
Otroligt nöjd med att firat nyår i Sälen & inte på ett ruttet torg i Enköping.
Att bo 10 ungdomar under samma tak skapar naturligtvis intriger & vissa nätter även kaos, men jag antar att det hör till.
Dagarna tog vi tjejer oss igenom genom att fika & gå på promenader, men ärligt talat började våra "natt-aktiviteter" väldigt tidigt, så det var bara att kämpa på.
Jag & Johanna fick åka hem ensama idag eftersom Emelie åkte hem en dag tidigare, av olika anledningar. Kändes som att hemresan var Väldigt lång.
Avslutningsvis kan det nog sammanfattas i en mening: Party like a rockstar

(en morgon efter att ha upptäckt att dörren till toan är borta)
Doggy: Nej men de e lugnt, Danna fixar det, han går ju bygg!
Jag (några minuter senare): Men vafan! Dörren är ju upp & ner OCH ut & in.
Danne: Ojdå, jag är lite trött.

Nu sitter jag här med en omformaterad dator, skit jobbigt eftersom alla inställningar etc är borta. Den är helt enkelt inte riktigt som den ska & alla program är nyinstallerade med deras nya versioner och så vidare.

/ E
& här kommer de bilder ifrån min kamera.


RSS 2.0