Imorgon bär det av

Jag kom nyss hem ifrån bion, vi såg på Arn, den var faktiskt riktigt bra för att vara svensk. Slutet var lite risigt dock.

Har packat hela dagen och känner mig färdig, väntar bara på sista tvätten. Blir alltid osäker när jag är klar bara för att jag tror jag glömt hälften jämnt.
Så nu är det bara att tagga till ordentligt!

I alla fall så avrundar jag nu med att önska er alla ett Gott Nytt År!


/ E

2 dagar kvar

Har börjat ta insomningstabletter nu, så idag var första gången på länge jag vaknade & kände mig utvilad. Bestämde mig för att sola på meddo innan jobbet, tror jag ska sola 2 ggr till denna vecka.
Jobbet var stressigt men kom iväg i skaplig tid i alla fall. Max var så snäll & skjutsade mig till Johanna där även Emelie väntade, vi skulle nämligen göra lite packningslistor till Sälen vilket var en kanon grejj. Kul att träffas också, inte setts på hela julen. Rätt mycket som ska fixas till Sälen. Så nu hoppas jag att jag inte behöver jobba något i helgen.

Idag hittade jag även kläderna jag tror jag ska ha på nyår vilket känns så himla skönt. Det blir kjol & skjorta i en snygg kombination (jag som skulle ha klänning!?).

Verkar som att alla ska bort över nyår. Vad ska ni göra?

/ E

plasma

Somnade som vanligt jätte sent. När jag vaknat så åkte jag, mor & far till Västerås för vi skulle byta lite julklappar. Vi fastande i MedieMarkt där mamma ville ha en tv fast vi inte hade nånstans att ställa den. Mitt rum har varit den enda som inte är plasma och har vhs det har mamma tyckt varit såå bra för att man kan spela in på den så lätt. Men idag fick jag i alla fall en ny, jag älskar den. Den har inbyggd dvd så ikväll har jag sett på "en officer och en gentleman" och totalt fått låten "love lifts us up" på skallen.

Imorgon tänker jag sola för att sedan jobba. Sedan ska vi ha lite planeringsmöte hemma hos Johanna inför Sälen. Mycket saker som måste planeras & fixas nämligen.


/ E


Min TV

Juldagen

Är jätte nöjd med julafton fick fler grejer än jag väntat mig, riktigt bra saker också. Wie.
Efter att vi åkt från mormor & morfar så gick vi över till grannarna där det var meningen att vi skulle knyta ihop allt med lite lugn & ro. Blev raka motsatsen, det får räcka så som förklaring.

Somnade klockan 4 imorse och skulle upp imorse eftersom idag var det farmor & farfars tur. Jag tror jag har all rätt att säga att jag är otroligt trött idag.

Jag & Johanna stör oss rätt mycket på de killar som ser vår ålder (under 18) som ett problem. Jag förstår inte det där. Måste ju vara perfekt för en kille att komma hem full som ett as medans vi ligger snäll & väntar efter en filmkväll. Dessutom får man ju lugn & ro på krogen & kan göra alla de där sakerna man vill sedan lagom tills vi fyller så är det så pass seriöst för att sluta upp med det där. Vi borde helt enkelt vara det mest eftertraktade bytet i hela stan! Eller så är det helt enkelt så, att vi är lite för bra.

Har börjat längta rejält till söndagen då vi åker upp till Sälen. Hela jag får en kick av att bara tänka på det. Vi kommer ha så satans roligt.


/ E

                                    
Jag & syster poserar snällt           Världens sötaste William

God jul

Vi har nu gäster här hemma. Vi har räknat efter och insåg att de har firat dagen innan julafton med oss i 21 år nu, helt jäkla sinnessjukt. Men trevligt.

Snart kommer min syster från jobbet, hon sover här inatt så vi kan ha julfrukost imorgon. Efter det kommer vi att åka till mormor & morfar. Vi kör vartannat år i min familj så dagen efter kommer vi att vara hos min farmor och farfar. Funderar på att gå över till Boulevard imorgon för att säga God Jul till Jennica, hon jobbar till 2. Det finns de människor som inte har någon att vara med på julafton & jag antar att de e därför min chef bestämmer sig för att ha öppet, rätt fint.

I alla fall är jag ganska lugn inför morgondagen. Klart det blir kul att se vad det finns innanför paketen. Men jag förväntar mig inte så mycket. Har fått min mobil, jacka & sälenresa. Resten av mina grejjer (ipod, datorn, bärbar dator, kamera) fungerar utmärkt. Som jag tror de flesta föräldrar brukar säga "Vad ger man någon som har allt?".

Eftersom det kan bli tufft att hinna blogga imorgon så säger jag istället nu: från mig till er, en riktigt God Jul & jag hoppas verkligen ni får en toppen dag.


/ E

Danföredopparedan

Idag har varit en segar dag & jag insåg att jag ville ha något roligt att läsa så jag gick till bokhyllan för att hitta något, men insåg att jag läst alla, minst tre gånger. Så såg jag på min Harry Potter samling och insåg att jag inte har den sista boken, inte tänkt på det, jag har inte haft tid till att läsa riktigt. Så jag frågade mamma om vi inte kunde åka in & köpa den. Mamma blev jätte sur & började skrika "Jag visste att du kollade i julklappskassarna" & jag förstod inte hur jag skulle förklara för henne att jag verkligen inte gjort det, helt hopplöst. Hur som helst fick jag öppna paketet där boken låg, så jäkla knasigt. Så jag har spenderat mycket tid idag till att läsa den.

Hade nyss besök av Johanna, Linkan, Cricke & Olof. Vi såg på film & skojjade lite.
Nu tänkte jag läsa lite mer innan jag somnar. "Nu" är det ju dan före dopparedan så jag ska vara extra julig "idag" för jag tycker att dagen innan julafton ofta betyder lika mycket som själva dagen, stämningen och så.


Senare idag åker ju Linn till Florida där hon kommer vara under heela jul lovet. Så till henne vill jag säga: god jul & gott nytt år vännen!


/ E


Fikarekord

Problemet är att när jag väl somnar så drömmer jag bara marddrömmar.
Min svenska lärare väckte mig imorse och jag fattade ingenting av vad han sa, haha. Insåg då att jag var alldeles försenad. Det var en kvart tills bussen skulle gå, paanik. Träffade i alla fall Carro, Linn, Johanna & Sophie för att käka & fika. Hur trevligt som helst, vi satt fyra timmar på kakelugnen, hur lyckas vi?
Har även haft en jätte mysig kväll med L hemma hos J.L

Låten som spelas om och om i mitt huvud just nu.
Lisa Lavie - Angel


Den här suveräna låten har jag fått av Daniel Lavén. Han är just nu i Kanada & jag ska erkänna att jag saknar honom. Men jag vill inte säga det för ofta för jag tycker det är bra att han är ute & rör på sig nu efter 13 år i skolan. Trots att jag förnekade att han skulle åka dit tills han satt på planet. Han skriver i alla fall en blogg heter http://dannelaven.blogg.se. Spana in det vetja.

/ E

Sömn vibbar

Jadå gott folk klockan är nu över ett på natten och här ligger jag. Kan absolut inte sova, hur jag än försöker. Trots att jag är trött & bara längtar efter att få sova så kan jag det inte.
Jag tror problemet ligger i att jag inte känner mig bekväm i min säng längre. Jag liksom bara vrider mig & så plötsligt är det dags att gå upp. Helt hopplöst.
Jag har haft sömnproblem ganska länge så jag kan alla knep, men nej, de funkar inte längre.
Den sista utvägen brukar vara att jag flyttar sängen för jag tror att jag inte ligger i en "sömnlinje" läste någon skit artikel om det förut & jag kan inte släppa det.
Jag vill ha en ny säng, men kommer absolut inte få någon.

Herregud, är det ingen som har något bra tips för att få sova i lugn och ro?

Imorgon ser jag i alla fall fram emot en lång fika/lunch/ fika med tjejerna.

nu testar vi en gång till
/ E

Vad hände?

Ser just nu på Magnus Betnér "inget är heligt".
Jag som tyckte han var sååå bra förut. Jag skrattar knappt längre.
Tycker han mest står där & ser arg & dum ut.

Jag är världens tröttaste efter idag. Sov riktigt dåligt inatt.
Tråkigt inlägg nu, får kompensera det some other time.


/ E


en ledig dag

Så idag bar det av mot Västerås. Men man blir ganska snabbt tömd på energin när det är så jääkla mycket folk och man vet inte vad man ska ha. Köpte i alla fall lite små saker och hade en trevlig dag.

Kom nyss hem ifrån stan. Såg på film med Krishan, Cricke, Ricken, Johanna & Max. Vi såg på Saw 4. Något jag absolut inte klarar av är skräck filmer. Det går bara inte. jag ser typ 15 % av dom resten ser jag i mina händer & mest lyssnar. Så den här filmen var ju inte så jäkla mycket bättre. Jag pinade mig igenom ettan & tvåan men där tänkte jag att jag inte gör det igen. Men joda. De andra kunde inte tänka sig att se någon annan.

Imorgon ska jag jobba på Boulevard från kl 10 till 20.15. Blir rätt tufft men jag ska jobba med Jennica så det blir nog kul ändå. Tanken är att jag ska slippa jobba i helgen tack vare det här. Får se, får se.


/ E


Kaos

Jag tyckte det skulle bli underbart att jobba med Jennica, hon och jag sammarbetar verkligen jätte bra. Men naturligtvis så hackade kassan upp sig totalt den där haltvimman jag var lämnad själv. Så jäkla typsikt. Jag har aldrig lärt mig hur kassan verkligen funkar eftersom den alltid funkar. Så när Jennica kom så var det som en ängel som svepte fram & vi lyckades stå stadigt igen.

Imorgon är både jag & mamma lediga så vi ska nog till Västerås för att handla det sista inför julen. På tal om det så stod jag idag & packade in paket i en & en halvtimme, jag tycker verkligen det är helmysigt när paket ligger under granen (min snygga gran!).


En låt som väcker tankar i mig.
Mario-How could you?


How could you just forget about me ?

/ E

Jag vill åka hem

Kunde inte sova en blund inatt. Bara låg & vred mig. Kände mig totalt obekväm i min säng.
Därför var det ganska lätt att gå upp imorse det var liksom som man hade legat & vilat i några timmar. Hade ingen lust att ligga kvar heller trots den tidiga timmen.

Satt på bussen och tänkte plugga men jag insåg att det var nog bäst att låta bli.
Fick i alla fall 2 poäng ifrån max poäng känns jäkligt bra.
Har dessutom lämnat in min svenska recension trots att jag fick kalla fötter & funderade på att skita i det helt.
Alltså: Nu är jag jääätte ledig, borde vara på min väg hem. Ta en god lunch med mina föräldrar kanske? Är jag det? Eller tror ni jag sitter kvar i klassrummet för att vänta på två killar i trean som ska köpa tre boxar av mig. Så jäkla ovärt!

Johanna, Carro, Ricken & Emelie är mycket välkomna att hämta sina behållare på Boulevard idag efter kl 17. Ta med er 300kr.


/ E

Stannar inte världen?

Idag sov jag tills syrran ringer & frågar om julklappar, då var klockan halv 1, ibland tror jag att jag är störd för att jag kan sova så länge, ibland blir jag imponerad.
Pappa & jag började julpynta. Men i slutändan är det alltid jag som tar över granen totalt. Annars blir jag arg om det inte blir precis som jag vill, & jag tror min familj lärt sig att det är bäst när jag är nöjd.
Insåg att jag ska jobba idag!? Hade totalt glömt bort det. Tänkte väl att hela världen skulle stanna till nu när jag är ledig. Men nu sitter jag här i min pyjamas & vill verkligen inte inte inte ta mig in till stan.

Verkligen försökt att plugga på mitt omprov, jag har ju tänkt att jag redan kunde allt efter det förra provet men nu inser jag att allt jag hade i huvudet då är borta. Så jag har lite panik. Men eftersom jag sov så länge idag borde jag ju kunna plugga hela natten. Eller vad tror ni?


/ E

tredje advent

Igår blev det lite fest med Emelie, Johanna, Maja och Linn. Åkte hem rätt tidigt eftersom jag inte egentligen var på partyhumör.

Idag skulle jag & Carro ses & skvallra, träffade Johanna & Emelie i en halvtimme sedan gick vi till Boulevard för att sedan få sällskap av Patrik. Jag öppnade mitt hjärta lite & det var härligt att prata av sig även om det kändes som att allt bara handlade om mig mig mig, ber om ursäkt för det.

Nu ser jag fram emot att göra lite julsaker den här veckan eftersom jag är ledig (förutom tisdag då jag ska till skolan en snabbis)


Tack Sanna för din förmåga att alltid ställa upp när det behövs...
/ E


Bilder tagna av Johanna igår se fler på hennes blogg

Julavslutning

Idag hade vi julavslutning på skolan eftersom alla inte kommer gå nästa vecka eftersom alla inte har rester att ta igen. Själv ska jag bara gå tisdag, lite trist att behöva det men de är egentligen lika bra för jag måste hämta alla behållare till de som är kvar på listan, leveransen kom nämligen idag precis efter jag gått så förlåt allihop!

Jag & Sanna fikade på Waynes för att sedan småshoppa lite. I slutet hittade jag ett par jeans som jag verkligen ville ha så jag köpte dem, det är ett mirakel när man hittar jeans man gillar så jag tycker att man ska slå till då.

Nu har jag precis hoppat i den ultimata "jag skiter i allt" - dräkten & väntar på att mamma ska komma hem så jag kan göra tacos, det blir en sådan kväll ikväll för imorgon är det bara upp, hoppa & jobba.

/ E


Såg ut på det här viset idag Ser ut på det här viset ikväll

Lärare står för underhållningen, så hiiimla roligt!
Sanna skiner (bokstavligen) på bussen

Linn som lucia

Idag hade vi vår sista lektion. Gissa vad? Det var matte! Trodde jag skulle dö när han började mögla på om sina ekvationssystem och till slut blev det ännu en mattelektion ute i launchen, suck.
På eftermiddag skulle lärarna spela innebandy mot några förstaklassasare, dock vann eleverna trots att alla hejjade på lärarna. Lärarna ställde även upp på ett lucia tåg där alla såg, minst sagt komiska ut. Hahaha!

Sedan hämtade jag Julian inne på jaber så gick vi och käkade med Emelie & Carro. Dock trodde nog hans medarbetare att vi var på romantisk dejt. För de ringde till Boulevard & bad min chef säga grattis och ställa extra ljus på bordet. Samtidigt som de skickade sms "Vad kul att ni hittat varandra". Det blev många skratt. Därefter gick för att se på Linn i vårfrukyrkan & fick typ de bästa platserna. Hon var så fin & jag var nog inte den enda som grät. Hon var helt underbar & bar upp den där kronan som hon aldrig gjort annat. Linn.. du var fantastisk!
Dock vill jag ändå hylla den avgående lucian Emelie som absolut ska veta att hon inte faller i glömska nu.

Jag glömde mobilen hemma idag. Det är otroligt hur jäkla förlamad man blir utan den. Jag har hört klagorop från en massa idag som klagat. Nu lovar jag att den ska vara påslagen. Dessutom glömde jag kameran hemma så jag har inte kunnat ta en enda bild på Linn. Buäääh


/ E


12 december

Naturligtvis var det en bra film "The Terminal" med Tom Hanks. Jag är säkert den enda människa som inte sett den förut, men jag gillade den, skarpt.

Fick en nära döden upplevelse på väg till bussen. När jag gick ut bakom en buss för att gå över gatan så kom en annan buss som fick panikbromsa 1 meter framför mig. Jag bröt ihop. Jag lovar att mitt liv passerade förbi. Så otroligt obehagligt. Kunde inte tänka på annat än hur nära det var när jag satt på bussen hem. Kramade mamma riktigt extra mycket när jag såg henne. När jag berättade vad som hänt bröt hon också ihop...

Imorgon är jag ledig för jag ska se på när Linn är lucia! Blir otroligt mysigt. Kommer ihåg förra året när Emelie stod där uppe & jag bara grät, det var fint. Går med Carro, Johanna & Julian (bara dessa vad jag vet i alla fall?).

Skulle verkligen behöva sola. Tänkte ha tubtop på julavslutningen på fredag, men som det ser ut nu så skulle jag INTE tro det!


/ E

duktig som man är

Jahaa gott folk, tror ni att jag låg kvar i sängen imorse. Jag kanske precis vaknade och ligger me datorn i sängen. FEEEL. Klockan ringde halv 6 och upp & hoppa. Uäääh.
Fast de var nog ganska bra ändå för vi gick igenom bokföring, ganska avancerad shit, jobbigt.
Nu ska vi se på film, vet inte ens vilken. Om den är dålig drar jag & solar innan jobbet.


/ E

julklappssökning

Efter att ha haft en värdelös lektion som var vår sista entreprenörs lektion för terminen så åkte jag hem för att fynda julklappar. Tänk vad det ska vara svårt trots att jag hela tiden slås av grejjer att "de där kan jag köpa till den" men när jag väl ger mig ut för att handla är det inget som duger. Nåväl hittade till slut till de jag behövde. Så jag känner mig lite lugnare.
Fikade även med Emelie på tand Gredelins, hur mysigt som helst dock var det ganska trångt och få bord så jag tror det kan bli väldigt fullt och inte alls lika fridfullt som vi hade det idag. Men det blir fler ggr! Jag försöker fika & äta på precis alla ställen förutom Boulevard, jag blir så less på det!
Johanna & Carro kom in i alla fall och lättade upp stämningen. Jag har tur som har sådana fantastiska vänner i min närhet och jag är verkligen tacksam för det.

Imorgon känns det totalt ovärt att klockan ska ringa halv 6. Jag vet nämligen att vi ska se på film hela dagen. Vad tycker ni? Ska jag vara hemma och göra.... ja vad? Eller ska jag vara duktig och gå ändå?


/ E


att vara kobent

Engelska provet gick mycket sämre än väntat. Provet var uppbyggt på ett annat sätt än vad jag förväntat mig. Men jag skrev allt jag kunde så får vi se hur det går.

Fick idag en kommentar på mitt förrförra inlägg av någon Ninnnni som sa att: jag är ett svin, eller att jag åtminstone går som ett & jag kan bara hålla med henne, hon har gjort en helt korrekt iaktagelse. Jag är totalt kobent, jag försöker tänka på det så mycket som möjligt men ibland glömmer jag bort det och mina fötter viker ihop sig & det är inget jag kan rå för. Det enda jag kan vara glad för är att jag inte är lika kobent som jag var liten. Jag fick typ inte gå i trappor för jag ständigt ramlade över mina egna fötter och till råga på detta var jag otroligt mullig, ni kan ju tänka er hur det såg ut? Hahaha, jag bjuder på det. Men jag skulle inte vilja säga att mina fötter dömmer ut mig till ett svin, nej Ninnnni, där har du faktiskt fel.
Sammanfattningsvis är det ju i alla fall tur att inte intelligens sitter i fötterna. För jag är ju hellre kobent än dum i huvudet. Inte sant?


/ E

"jag gillar inte din åsikt men jag är beredd att dö för din rätt att ha den" - Voltaire 

Aldrig skrivit rik så många gånger

Idag åkte jag med pappa till skolan. Han har typ inte varit här sen första dagen i ettan så det var konstigt. Jag fick i alla fall guida runt honom lite innan vi skulle ha utvecklingssamtal med min mentor Annica. Det gick jätte bra och jag är rätt nöjd skulle jag vilja säga. Pappa var nog lite besviken över att vi inte kunde fika eller något liknande efteråt, men men.

Jag har precis hämtat pengar ifrån skolan. För varje dag vi var på praktiken fick vi 35 kr för mat som vi skulle få efteråt vilket alltså var idag. Så jag fick 875 kr eftersom jag var där varje dag, så nu är jag rik rik rik. Och jag fick ju naturligtvis mat gratis på B så de här pengarna ska gå till julklappar (boring!).

Sitter här nu & funderar på lunchen. Vad ska jag äta? Pizza, skolmat eller dagens på en resturang längre bort? Jag vet faktiskt inte, nu är ju Sanna rik också så vi kanske glassar till det ordentligt. Vi behöver nog det så vi är ordentligt redo för Shakespeare provet i eftermiddag. Gaaah jag ska knääääckaaah!.

Ska förståss jobba efter skolan & bli ännu mer rik rik rik.

(insåg precis att Annica kommer läsa det här inlägget & när jag skrev det, RACKARNS!)

/ E

Effektiv pluggning

Jag sov hos min syster inatt så mamma kom in med mina plugggrejjer så träffade jag Carro på Boulevard kl halv 1 och jag gick därifrån halv 6. Helt galet! Vi fick jätte mycket gjort. Våra ämnen gick bra ihop med varandra och vi diskuterade frågor ända in i hjärtroten och jag känner nästan att min bokrecension är så gått som klar och att mitt Shakespeareprov imorgon är så gott som i hamn. Känns kanon, så jag kan spendera nästa vecka till att handla julklappar (vem hinner sånt?).
Känner mig utpumpad nu på pluggningen, men samtidigt så himla duktig. Trodde de skulle bli svårt att inte sväva iväg i skvaller och inte få så mycket gjort men det var verkligen perfekt. Jag vill säga ett stort tack till Carro för att hon är helt suverän att tillbringa en sådan här eftermiddag med. Åh vad jag tycker om den där bruttan.
Johanna gjorde även oss sällskap den sista halvtimmen.

Imorgon har jag utvecklingssamtal 9.15 så jag åker med pappa till Uppsala så jag får sovmorgon :D.

Förresten... jag har namnsdag idag, era svin

/ E

Underbara människa

Marie vann

Dålig jag är på att uppdatera.

Igår såg jag på Idol. Marie vann ju, tror verkligen det var bäst. Min mamma & pappa röstade typ 10 ggr vilket ALDRIG brukar hända. Jag var verkligen ett fan av BigBrother förut, kommer ihåg när Marie var med. Hon förlovade ju sig med den där Benji som man tyckte var såå snygg & han gick runt & sjöng heela tiden & var skiit bra. & när de intervjuade hennes pappa var han typ skitsur hela tiden för han hatade Benji. Haha! Han är nog betydligt stoltare nu. Tror ni?

Ikväll ska jag umgås med Johanna. Får väl se vad vi kan hitta på.


Nästa vecka är min sista vecka om jag är klar med allt jag behöver göra. Det brukar vara så på vår skola att sista veckan är en hel studievecka. Så förhoppningsvis är jag klar med allt då. Därför ska jag & Carro plugga tillsamans på Boulevard imorgon. Hon är ju så duktig så det känns bra att få expert hjälp ;).



/ E

Marie sjunger vinnarlåten


kära beundrare

har sett bland mina kommentarer att det är någon som "fortfarande är kär i mig" otroligt vad nyfiken Evelina blir. Troligen är det någon som bara driver, men i alla fall om personen är allvarlig så avslöja ditt namn! Det är inte direkt så att killarna står i kö här borta. Så de är bara att höra av sig så får vi se om även du kan få mitt lilla universum att gunga.

Annars så har dagen bestått utav matte, idrott & arbete.
Jag & min nya matteläare kommer verkligen inte överrens. Han är verkligen inte bra, & jag är en sådan som inte kan acceptera det så jag har fått samtala om honom med personer som förstår & tar mina åsikter på allvar. Ska nämna att Mathilda var min backup så tack för det.

Sanna har opererat bort sin "knöl" idag. Så jäkla knasigt de kommer bli, de var ju liksom en del av hennes personlighet. Så R.I.P Calle Phille (som hon hade döpt den till).

Vi hade boxning på idrotten, höll på att dö verkligen. Har jätte ont i magen nya, värsta krampen. Men ack vad kul det var! Emma höll på att garva ihjäl sig för jag gör så roliga miner.

På jobbet var det stressigt & jobbigt efter min långa dag, dock kom Emelie in & skvallrade lite, tänk vad glad jag blev, hon hade möblerat om i håret lite också, dö snyggt! 
Nu funderar jag på att tappa upp ett bad eller något.


/ E

(ingen bild idag, så jävla boring är jag)

MIN!

Hade näthandel prov idag, fan va bra det kändes efteråt. Tror verkligen det gick bra. Gjorde eftermiddagens uppgift lite fort sen drog jag till Enköping för att luncha med Johanna på vita elefanten, hur mysigt som helst. Efter det köpte vi lite småsaker sedan gick jag till mormor där jag fick vänta på min pappa i typ 4 timmar, suck. Men det var det veeeerkligen väääärt.......
............Ja gott folk. Jag fick den till slut. Yes yes yes! Riktigt glad nu! Har världens bästa pappa. Åh den är så snygg! Jippi! Så nu kan alla som ser mig på stan gärna kommentera hur snygg min jacka är ;-).


/ E



Mamma har middag här hemma & dom äter surströmming. Jag kommer dö en ytterst plågsam dööööd, kan typ inte andas.

/ E

hemma hos isabelle

Sitter just nu hos syrran, jag slutar ju tidigt på tisdagar så jag köpte en varsin sallad til oss dom vi nu har slukat, lagom mätta!
Tror att de är okej att berätta att syrran & hennes sambo bestämde sig för att gå skilda vägar för någr veckor sedan, vilket gör att det inte är så mycket möbler här längre. Men det är fortfarande jätte trevligt. Jag sitter just nu på golvet och skriver detta.

Ska jobba ikväll igen, hört rykten om att de blir jag & Jennica ikväll, så skönt!

Senaste uppdatering om jackan: skam den som ger sig, den ska bli min!


/ E

                  
               Jag & sistah i backen


Evelajnaa vill ha

Grattis till Linn som idag blev framröstad som Enköpings lucia. Ett sjäkvlart val för alla utom Linn själv.

Annars har jag gått i skolan. Vi spelade en pjäs av Shakespeare, jäkligt kul eftersom jag hade en extremt kulig grupp. Jobbade efter det, det var verkligen toppen att jobba idag. Inte ansträngande & inte långtråkigt.

Hittade en jacka idag på Jaber som jag SKA ha. Men mamma stretar emot & jag fattar inte grejjen men henne. Att hon inte kan hålla med om att det är bättre att köpa en snygg ordentlig jacka istället för billigt skit. Jag kommer aldrig kunna genomlida den här vintern om jag inte köper den.
Erbjudit mig att betala halva också men nej de dög inte. Jag önskar mor & far kunde ta mig lite på allvar. Fattar inte hur jag ska kunna bevisa för dom att jag verkligen vill ha den. Fan då! Någon som har tips för att få sin vilja igenom?

Emma & jag i toa kön
Jag: Asså, du är sist bara-så-du-vet
Emma: Njaa jag vet inte jag, om man räknar bakifrån är ju faktiskt jag först!


/ E

Jag & min nya älskling

Advent

Igår jobbade jag hela dagen, ända till stängning för jag ville inte att Daniella skulle behöva stänga själv. Det var härligt julpyntat inne på cafét & granen på torget har fått ljus i sig & alla kransar hänger mellan torggatorna nu. Helt enkelt är vi inne i December med allt vad det innebär.
Igår kväll var jag hem till Linn där vi var ett gäng som såg på film. Men det blev en tidig kväll & jag tog bussen hem vid 12. Låg sedan & kollade på Bodyguard till typ 2. Den var sämre än vad jag mindes tyvärr :(.

Idag blev det en härlig adventslunch / fika med Johanna & Emelie. Vi köpte bara lite små grejjer & jag kom hem vid 6-tiden. Då vi hade adventsfika här hemma.

Något jag tänkt på idag är de där trekanterna som kallas "adventsljusstakar". Advent betyder ju ankomst & de där ljusen ska väl liksom stå för de 4 veckor fram till Jesus ankomst. Men det ska ju vara FYRA ljus. & i de där trekanterna är det ju typ alltid FEM eller SJU. Det stämmer ju inte?! Kan någon förklara de här för mig, det kanske finns något syfte med det hela? Men jag tycker inte de borde få heta adventsljusstakar då eftersom det är fyra veckor & inte något annat.


/ E 

                            
Cosmos gömmer sig                  Julfint på B

RSS 2.0