Utgång i uptown

Lyckades fixa praktik i Västerås igår. Jag fortsätter med mitt ständiga pendlande mellan Uppsala, Enköping och nu även Västerås. Tror att det kommer bli kanon bra. Skönt att det där orosmolnet som hängt över mig är borta nu.

Ikväll blir det till Uppsala och festa. Jag har en jäkligt bra känsla och tror det kommer bli superskoj, ska slösa bort studiebidraget som trillade in idag.


/ E


Hasseludden

Idag var det dags för mamma att ta med mig på överraskningen och vi hamnade slutligen på Hasseludden. Det var så fint där och jag har alltid velat åka dit så jag blev superglad. Vi var där hela dagen och badade, masserades och åt. En toppendag helt enkelt. Tack mamma!

     
   

/ E

Grattis Caroline!

Igår var jag fylletaxi. Jag lovar att jag satt i bilen i typ tre timmar skit sent på kvällen, kunde riktigt känna hur det började sticka i ögonen. Obehagligt, men man måste ju ställe upp.

Ikväll ska jag fira min underbara vän Caroline som fyllde 18 år igår, men vi firar henne idag med middag och sen ska vi ut! Vi firar också Gabriella som fyllde år för ett tag sen. Jag tror att vi får super kul.

Annars så gick mitt historiaprov igår hyffsat, är inte nöjd men jag tror jag klarar mig. Njuter verkligen av tanken att jag har lov nu. Åh såå skönt! Det kommer verkligen lägligt också. Lovet ska spenderas till att leta praktikplats och knäcka en projektarbetsidé, men det där tar jag sen. Idag ska jag bara fokusera på ikväll!


/ E

Flickan inuti mig

Jag är inte riktigt den där riktigt tjejiga tjejen, men det finns de tillfällen då jag kan bli. Som till exempel när det plingar till i min maillåda att någon lagt ut bilder på mig på Facebook. När detta sker så går min fingrar som trumpinnar, måste kolla, måste granska och måste godkänna!! Det slutar alltid med att det är en halvtaskig bild på mig, förmodligen ifrån en fest där ögonen går i kors och jag var visst inte alls lika snygg som jag kände mig. Men sen så får jag dåligt samvete och kan inte ta bort "taggarna" eftersom jag gärna vill se mig själv som den där oflickiga typen som "bjussar" på mig själv.

Någon ville veta var klänningen i förra inlägget kom ifrån. Den finns i en butik här i Enköping som förut hette B.Young, men det är en ny butik som staratat där nu & vet tyvärr inte namnet.


/ E


Mamma chockar igen

Min mamma är verkligen helt underbar. Jag nämde för henne som allra hastigast att jag sett en klänning som jag gick och tänkte på och ville ha. Då hade hon gett sig ut på stan för att leta efter den! Jag blev så glad när jag fick den!



Vet att det är vinter snart men jag hittar nog tillfälle att ha den. Söt va?


/ E


Mamma

Fick mejl av min mamma i måndags där det stod att jag inte skulle boka in något måndagen den 27 oktober (alltså nu på måndag) för då hade hon en överraskning för mig. Vi ska tydligen åka någonstans tidigt på morgonen och blir borta hela dagen. Och nu är jag jätte nyfiken på vad vi ska göra, samtidigt som jag gärna vill att det ska vara en överraskning! Ska i alla fall bli jätte kul, härligt att ha lite att se fram emot medans jag sliter med allt plugg.


/ E


Myggor?

Av någon mycket märklig anledning så har jag fått fullt med mygg på mitt rum. Jag får smälla till flera stycken per dag. Jag tror fasiken att de har byggt ett bo här någonstans. Jag menar borde inte myggor vara döda den här tiden på året? Vaknar flera gånger mitt i natten av det där jobbiga surrandet vid örat, ni vet!

Fördelen med att fortfarande gå i skolan är att man kan få oväntade lediga dagar, det här är väldigt sällsynt i just min skola. Nu är jag ledig både imorgon och onsdag. Skulle ha haft mentorssamtal imorgon, men Annica var snäll nog att ta det idag istället och på onsdag är det en buffertdag, så jag räknar med att få en hel del plugg gjort. Ska passa på att söka lite praktikplatser också, börjar bli rätt orolig att inte hitta något. Rättning: jag är orolig att inte hitta någonting som jag vill göra. Så... vad vill jag göra? Ja jag vet då inte.


/ E


darling is back

Min älskade mobil är nu äntligen lagad och tillbaka. Hörrni nu ska jag verkligen skärpa mig ännu mer den här gången! För att jag ska inte framstå som en bortskämd unge så vill jag tala om att jag hade samlat ihop en hel del pengar för att betala reperationen själv.

Annars så är det fredag imorgon och det lutar åt att det blir en trevlig middag med Johanna & Emelie, tänk vad jag tycker om de där två! Resten av helgen kommer troligen bestå av plugg plugg plugg. Jag står ut med det eftersom jag vet att det bara är en vecka kvar till lovet nu! Försöker få undan så mycket som möjligt tills dess så jag kan njuta.


/ E

när paniken kommer smygandes

Jag har aldrig fått ett IG i ett enda ämne. Jag skulle flippa ur totalt ifall jag ens fick en IG varning. Tror det har mycket att göra att mina föräldrar skulle ALDRIG acceptera det. Sanningen är den att jag aldrig varit särskilt nära gränsen heller. Det skulle väl vara matten då, men den löste sig den med.
För att komma till saken så tror jag att ett IG kan vara på gång då jag fortfarande inte har ett projektarbete på gång. Vi hade en idé som kändes toppen, men planerna gick i kras. Jag är alltså tillbaka på ruta 0 (inte ens 1). Alla idéer jag kommer på är antingen tråkiga, går inte att genomföra eller så får jag inte utföra dem som skolarbete. Jag ska vara ärlig att paniken kommer smygandes på allvar. Jag ska ha en färdig projektbeskrivning nästa vecka och min TO-DO-LISTA blir allt annat än kortare. Behöver verkligen hitta en praktikplats snart! Och jag har 2 stora prov nästa vecka. Jag försöker blicka framåt & tänka att det kommer fixa sig, men den här gången är jag inte helt säker...


/ E

min egen bil

Idag lyckades jag hitta en bil som jag ville ha! Det blev en renault clio. En 00a i mörkgrön färg. VI åkte för att titta på den i Botkyrka och tog med oss den hem direkt. Fick en riktigt maffig baslåda med på köpet. Och jag är super nöjd, en perfekt liten, smidig & bensinsnål bil för mig. Hade inte kunnat hitta en lika bra bil för det priset. Ni ska få se bild snart! Så nu har jag äntligen min egna bil att köra omkring med.


/ E

Blessed

Becca: Sanna har ju bara sveriges man som sexpartner.
Sanna öppnar en apelsen och får all saft över sig
Sanna:  ja, jag är ju jävligt blessed

Körkortet




/ E

när tar det slut?

Snart kommer den här bloggen endast handla om min otur.
Fick brev idag om att mitt körkort kommit och jag blev skit glad. Så jag och pappa åkte in till stan och när jag ska ta nyckeln för att låsa bilen så åker min mobil ut ur fickan. Tänkte först att det inte var någon fara, en liten repa kanske. Men sen ser jag att det blev en stor jäkla spricka och hela displayen var förstörd.
Jag skäms så ögonen ploppar ut och pappa är galen. Med all rätt!
Så nu är frågan: när tar egentligen den här oturen slut? Vad har jag gjort för att förtjäna det här?


/ E


En förjävlig kväll

Som ni vet har jag ju letat efter bil ett tag nu och ikväll så hittade jag en på blocket. Av erfarnhet har jag fått lära mig att man måste vara snabb på noterna innan bilarna försvinner. Så jag och pappa bestämde oss för att åka till Huddinge klockan 7 (upptäckte bilen halv 7) för att se ifall det var något att ha. Det tog ungefär en och en halvtimme dit. När vi väl var där så sa dem vi skulle till att vi skulle till Haninge och där skulle vi ses vid centrum. När vi väl var där befann de sig inte på plats och när vi ringde så hade de stängt av mobilen. Jag var såå arg och jätte ledsen för pappas skull. Det var ju inte så att varken han och jag hade någonting bättre för oss och bara kunde slösa över 4 timmar på att åka till Haninge fram och tillbaka en söndagskväll. Försöker ringa dom hela tiden så ska de få höra precis hur stora jävla nötter de är, någon gång måste de ju sätta på mobilen!



/ E


från bärbar till stationär

Som många vet får jag ju en bärbar dator i min skola till mitt skolarbete, vilket funkat super bra. Framförallt på bussen. Dock börjar både jag och min dator bli något äldre. Jag har skrytit ganska mycket om att min dator inte kolapsat i samma takt som mina klasskamrater. Men idag så bestämde min älskling för att ge upp. Så fort man drar ur kontakten i den så dör hela datorn, så det är skit tråkigt, framförallt när man inte visste detta och hade skrivit en hel filmanalys som bara POFF. Man kan ju tycka att poängen med en bärbar dator bleknar när man måste ha i kontakten jämt och ständigt.
 
Och jaa, jag är hemma en lördagskväll & pluggar & tänker inte skämmas för detta!
...fast nog är man lite tragisk alltid.


/ E


På jakt efter bil

Skola hela dagen, hade psykologiprov som kändes jätte bra. Trodde det skulle vara svårare. Hade bil med mig idag till skolan det var verkligen jätte skönt. Tog 50 minuter när det brukar ta 1timme & 20min typ. Ni vet ju hur varje sekund räknas på morgonen! Efter skolan åkte jag & pappa för att kolla på en bil utanför Uppsala, den var väl fin. Men jag tyckte den var lite för liten & för ful inredning. Tänk att det är så jäkla svårt att hitta en bil man gillar! Jag försöker inte vara kräsen men samtidigt måste jag ju gilla den.
Jag älskar att ha körkort!

Imorgon är det fredag, men det verkar som jag får stanna hemma hela helgen och bara plugga. Har inte riktigt insett att jag ligger efter som jag faktiskt gör och jag orkar inte ha det hängandes över mig så jag ska nog ta tag i det. Buhu!


/ E

Körkort!

Idag fixade jag äääntligen mitt körkort! Jag är fullkomligt överlycklig, och det gick verkligen bra. Han hade inte en enda sak att anmärka på. Det bästa var ändå när jag träffade mamma & pappa som inte hade en aning om att jag skulle köra upp idag, de sken upp totalt!
Idag har jag bara kört runt och spelat hög musik i syrrans bil som jag fick låna, men nu ska jag skynda på lite inför köpet av min egen. Nu längtar jag tills mitt riktiga körkort dimper ner i lådan så jag slipper köra runt med en papperslapp! Men visst låter det bra ändå "Jag tog körkortet den 1 oktober".

Jag är sååå glad!!


/ E

RSS 2.0