Alanya nästa!

Imorgon vid den här tiden är vi i Turkiet. Jag är så taggad att jag inte kan sitta still!
Vi kommer hem igen 2/8.

Tjejer är ni taggade? Nu drar vi !!

Maximal otur

Efter en hård dags pressande i solen skulle jag gå in för att ta den där thé stunden. Tog skorna där min mobil låg för den inte skulle bli blöt eller få värmeslag, råkar göra någon sorts rörelse PLUMS sa det i poolen och jag ser hur mobilen åker mot botten. Bara kastar mej i efter den efter det bröt jag ihop.
Hur jävla otur kan jag ha egentligen? Den kom ju nyss ifrån lagning! Man blir ju så fruktansvärt efterklok också! Vi bara ber till gudarna att mina två timmars blåsande med hårfönen ska ha hjälpt. Jag vågar inte ens kolla efter. Jaa jag vet innerst inne att det är jävligt kört.
Fan!


/ E

En soldyrkares paradis

Det var vemodigt att lämna mamma & pappa på Öland, men det var skönt när jag väl kom hem & äntligen fick sova i min egen säng.
Känner att jag håller på att bli sjuk. Vilket inte får hända eftersom redan nu på lördag åker jag & tjejerna till Turkiet (Alanya) och då måste jag ha full energi. Så fram till dess tänkte jag bara ta det lugnt, sova ut & dricke thé. Känner redan att thé delen är jobbig eftersom det är såå varmt ute att jag inte vet hur jag ska ta mig upp ur poolen. Men att ta de lugnt funkar ju bra när man är en riktig soldyrkare & det ska bli kanonväder resten av veckan. Tycker Sverige är så underbart under sommaren när det är såhär. 

Jag längtar efter att få börja packa, det är någonting med den där känslan att känna att man är på väg. Herregud om TRE DAGAR åker vi ju! För er som inte har koll blir det alltså: Jag, Johanna, Emelie, Carolina, Linnéa & Maja som åker. Jag & Johanna kommer dela rum på ett hotell som heter Gardenia. Emelie & Maja bor på ett hotell bredvid vårat och Linnéa & Carolina bor på hotellet bredvid deras. Vi bor alltså på olika men har typ bara 50m mellan varandra vilket bara är kanon tycker jag! Känner att jag börjar tagga till nu. Letar febrilt efter ett par högtalare man kan ha till ipoden som jag & Johanna kan ha på rummet. Men alla är ganska dyra, undrar om ÖB har några?

Och nu är det inte länge alls kvar tills jag fyller 18! Mindre än en månad!


/ E

Tisdag

Jag kommer hem på tisdag kväll gott folk!


/ E

Mu?

Nu vet jag att jag inte skirvit på bra länge. Är just nu på Öland och bara njuter av livet under en blå himmel utan moln. Hade väl inte tänkt att blogga överhuvudtaget härifrån. Men såg en kommentar i mitt senaste inlägg, att jag ser ut som en ko. Jag känner att du behöver en bekräftelse att jag sett detta. Men jag kan inte relatera till det är jag rädd. En ko ser jag inte ut som. Om du känner ett så stort hat emot mig skulle jag vara jätte tacksam att du tog upp detta med mig. Jag kollade igenom mitt hatlista senast idag och den var tom så jag är säker på att vi skulle kunna prata & komma överrens.


/ E


Direkt ur TopGun

Igår var jag & Emelie och hälsade på hennes nya Gbg vänner. De tränar till piloter & jag fick sitta med i planet medans de skulle åka en snabb sväng. Kände mig as cool där jag satt ;-). De var i övrigt jätte trevliga.
Idag åker mor & far till Öland så jag har spenderat dagen med att packa in i husvagnen. Värt att notera är att de ar inte en Sunes sommar husvagn vi har, folk får upp så lustiga bilder när man säger husvagn, vilket jag kan förstå.
Våra gamla grannar bor här medans mamma & pappa är borta. Inte för vi behöver barnvakter, mer för att de tröttnar på sin lägenhet och vill komma ut hit & njuta. Men jag drar ju ner till Öland redan på söndag så...

Man blir ju alltid tillsagd att man ska tvätta sina jeans så sällan som möjligt. Är det någon tjej som följer det egentligen? Jag tycker de blir slappa efter att man använt dom en enda gång, och nej det funkar inte att köpa en mindre strl för när de är nytvättade sitter de ju perfekt?


/ E


Bara regn hos mig

Aldrig varit så nervös som jag var idag, trots att jag var rätt lugn när jag kom dit så blev jag ett nerv vrak direkt när jag satte mej i bilen. Och de gånger då det inte gick som jag ville trodde min syster (som fick vara med i baksätet) att jag skulle explodera vilken sekund som helst. Men det gjorde jag inte, otroligt nog. Något frustrerande var att han jag körde med bröt, så jag störde mig ganska rejält på det också. Och det är honom jag ska ha nästan alla lektioner med vecka 32-33 (som jag lyckades byta till turligt nog!).

Lyckades även fixa så jag kan gå på G´s fest på lördag. Skulle egentligen åka till Öland på fredag, men jag vägrade. Lyckades fixa så jag åker buss nu på söndagen.

Jag tror att om det fortsätter regna så kommer min bunker (som jag kallar mitt rum) bli översvämmat. Antingen för allt jävla vatten eller av mitt raseri, det får fan inte vara såhär!


/ E

Nivåkontroll imorgon

Dagen har gått åt till att fira min kusin som fyller år. Har bara kört runt med bilen resterande tiden. Har nämligen nivåkontroll imorgon i Sala. Ni vet, han ska tala om för mig vad jag ska öva på innan man börjar intensivkursen. Förstår ju att de är en del jag ska slipa på, men jag vill inte skämma ut mig. Tänk om jag får motorstopp? Jag tycker i alla fall att jag är riktigt hyfsad på att köra... men det är ju jag...

Mamma: sådärja, nu dör kvalstret
Jag: Kvalster är så jävla äckligt
M: Vet du att vi behöver kvalster för att behöva leva?
J: Men måste de vara i min säng? Jag menar, då lever jag inte ens fullt ut?


/ E

Städning dagen efter

Idag när jag vaknade insåg jag att flera timmar skulle gå åt till att städa efter festen. Och mycket riktigt, klockan 4 var allt i bra skick igen. Festen blev grym, kändes som att alla hade det trevligt. Var en väldigt fin kväll och alla badade. Jag tänker alltid att jag inte ska sätta på bastun, för det är då allting blir så jäkla stökigt & blött inne. Men när någon frågar så snällt, då går det inte att stå emot... Men det gör inget, viktigast är att alla har kul.

Många tror att jag överdriver när jag säger att jag är uppväxt på vissa saker. Men det är så att eftersom mamma länge jobbat väldigt sent så har pappa fått laga maten, och saken är den att pappa... kan inte laga mat. Det blir alltid något redan halvfärdigt som är lätt att bara slänga ihop. Så länge det bara krävs att han kokar potatis till (det enda han "kan" de blir egentligen halvkokta), potatis gott folk, är min kropp gjord av. Det och isterband, pölsa, blodpudding, bacon men framförallt KORV. Jag har ätit så mycket korv i mina dagar att jag skulle klara mig en hel livstid utan... I tid med att man blivit äldre så har man ju lärt sig laga mat. Men pappa utmärker sig fortfarande när han handlar. Idag tittade jag tillexempel in i kylskåpet och visste att det var pappa som varit till ICA när jag möttes av den här synen. Fyra olika sorters korvar!! Då ler jag lite för mig själv, säger inget till pappa för då blir han tokig.


/ E


Nöjd med livet

Vilken dag jag hade igår! Jag hann inte ens hem med väskan förrän jag var i stan och hade en underbar picknik tillsamans med Carro, Bella & Johanna i Klosterparken.
Sedan fort iväg hem till Johanna för att vi skulle ut med hennes mamma och pappas båt. Det var helt underbart verkligen. Grillade korv och bara hade det trevligt.

Det är svinbra väder ute så nu ska jag lägga mig och bli brun till kvällens partaj.


/ E

Visit till Avesta

Igår fick jag lite ryck och bestämde mig för att ringa min gamla kompis Jimmy som bor i Avesta, var så länge sedan vi sågs och jag ville hitta på något. Så imorgon drar jag på en liten snabb resa till honom, kommer hem redan torsdag.


/ E

Rusning

Precis på väg till träning med Johanna. Hon & Linn har varit här nu under dagen och skulle sola, men vart var solen? Johanna ju med sig Kerstin också som är så bedårande så man smäller av, har lite bilder att dela med mej av senare men nu ska jag rusa.
Har förresten fått tillbaka min mobil som var helt fixad & jag hade alla nummer, sms & bilder kvar, förstår ni hur glad jag blev! Och Inte en krona kostade det heller! Sen gick det vrålfort, killen på Dialect var skit förvånnad över att de gick så snabbt. Har också lyckats boka in mig på lite bättre tider med intensivkursen, det blir i Sala nu, ingen som vill vara med?
Ikväll blir det Gregers med Johanna & Linn.


/ E


vill...

ha fest på fredag, men alla är så otaggade. Come on!

RSS 2.0